ΕΛΛΑΔΑ

Οι γονείς της Καρολάιν μιλούν για πρώτη φορά και συγκινούν

οι-γονείς-της-καρολάιν-μιλούν-για-πρώτ-546699

Για πρώτη φορά μετά τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης κόρης τους, λύνουν τη σιωπή τους οι γονείς της αδικοχαμένης Καρολάιν, Ντέιβιντ και Σούζαν Κράουτς.

Εχουν περάσει 41 ημέρες από τον θάνατο της νεαρής μητέρας και έξι ημέρες από όταν ομολόγησε το έγκλημα ο 33χρονος σύζυγός της, ο οποίος παραδέχθηκε ενώπιον των Αρχών ότι σκότωσε τη σύζυγό του και μάλιστα μπροστά στην 11 μηνών κορούλα τους.

“Εγώ και η Σούζαν θα περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας διασφαλίζοντας ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη ότι η μικρή της κόρη, η Λυδία, θα μεγαλώσει με όσα μπορούμε να της δώσουμε και ότι η μνήμη της μητέρας της θα ζήσει για πάντα“, δήλωσε συντετριμμένος ο πατέρας της Καρολάιν, μιλώντας στη βρετανική Daily Mail.

Οι γονείς της αδικοχαμένης μητέρας, ανέφεραν πως ήταν υπερήφανοι για την κόρη τους, η οποία χάθηκε με τόσο σκληρό τρόπο.

Ο Ντέιβιντ και η Σούζαν Κράουτς, προσπαθούν να διαχειριστούν όχι μόνο το πένθος τους, αλλά και τη φρικτή προδοσία από τον γαμπρό τους, τον 33χρονο Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος για εβδομάδες ολόκληρες τους εξαπατούσε, παριστάνοντας το θύμα μιας βίαιης ληστείας με τραγική κατάληξη.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα -που αχολείται σχεδόν καθημερινά με τις εξελίξεις της υπόθεσης- οι γονείς της Καρολάιν δεν αντέχουν να μιλούν για τα γεγονότα εκείνης της μοιραίας βραδιάς, που η 20χρονη δολοφονήθηκε μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.

“Η Καρολάιν γεννήθηκε στην Αθήνα στις 12 Ιουλίου του 2001, αλλά ήταν Βρετανή πολίτης. Στην Αλόννησο ήρθε για πρώτη φορά ως νεογέννητο για να τη συστήσουμε στους μελλοντικούς της φίλους και στη συνέχεια μετακόμισε στο νησί μόνιμα με τη Σούζαν και εμένα τον Μάιο του 2003”, λέει ο 78χρονος Ντέιβιντ Κράουτς.

Ο πατέρας της Καρολάιν αναφέρει ότι η κόρη του είχε πολύ καλές επιδόσεις στο σχολείο και ότι επανειλημμένα επιλεγόταν ως “σημαιοφόρος σε παρελάσεις εθνικών εορτών”, μια τιμή που απονέμεται στους καλύτερους μαθητές, όπως εξηγεί.

“Εγώ και η σύζυγός μου νιώσαμε πολύ υπερήφανοι όταν εξασφάλισε μια θέση στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά για να σπουδάσει Στατιστική, αν και λυπηθήκαμε που την αποχαιρετήσαμε από το σπίτι”, αναφέρει ο ίδιος.

“Εκτός από ελληνικά, μιλούσε άψογα αγγλικά, ενώ ήταν πολύ καλή στα γαλλικά και τα ταγκαλόγκ, την μητρική γλώσσα της μητέρας της”, λέει ο πατέρας της 20χρονης, λέγοντας μάλιστα πως η κόρη του λάτρευε τα ταξίδια.

[thetoc.gr]

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου