ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αισιόδοξη από τη Σκιάθο η Ζαχαράκη για την «πράσινη» λίστα της Βρετανίας

αισιόδοξη-από-τη-σκιάθο-η-ζαχαράκη-για-554790

Θέματα ανάπτυξης και βιωσιμότητας των επιχειρήσεων του κλάδου του και στήριξης που μπορεί να προσφέρει το Υπουργείο Τουρισμού, στους εργαζόμενους αλλά και στους εργοδότες των τουριστικών επιχειρήσεων, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με την Υφυπουργό Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, οι εκπρόσωποι των φορέων του τουρισμού της Σκιάθου. Η υφυπουργός που βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στη Σκιάθο με αφορμή το συνέδριο των Ιταλών τουριστικών πρακτόρων που διεξάγεται στο νησί του Παπαδιαμάντη, εξέφρασε, μεταξύ άλλων, την αισιοδοξία της για την ένταξη της Ελλάδας στην «πράσινη» λίστα της Μ. Βρετανίας στην επόμενη αναθεώρηση.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, στο Skiathos Palace βρέθηκε χθες το πρωί, η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, συζητώντας με τους άμεσα εμπλεκόμενους με τον τουρισμό τοπικούς φορείς, τους προβληματισμούς που επικρατούν για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής σεζόν, εξαιτίας της Μ. Βρετανίας.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Αλέξανδρος Ευσταθίου, ο πρόεδρος του Ομίλου Δερβένη Αρης Δερβένης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ενοικιαζομένων Δωματίων Σκιάθου Μανώλης Κανταράκης και η γραμματέας της Ενωσης Ξενοδόχων Ράνια Διολέτα. Οι παρευρισκόμενοι εκπρόσωποι των φορέων, αντιπροσωπεύοντας το μεγαλύτερο μέρος των επιχειρηματιών του τουρισμού της Σκιάθου, συζήτησαν με την κ. Ζαχαράκη, θέματα ανάπτυξης και βιωσιμότητας των επιχειρήσεων του κλάδου και στήριξης που μπορεί να προσφέρει το Υπουργείο Τουρισμού, στους εργαζόμενους αλλά και στους εργοδότες των τουριστικών επιχειρήσεων.

Η Υφυπουργός Τουρισμού εξέφρασε την αισιοδοξία και την ελπίδα της, για την φετινή τουριστική σεζόν που διανύουμε και την αναμονή για την επόμενη αναθεώρηση που θα κάνει η βρετανική κυβέρνηση.

Επίσης δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει στους εκπροσώπους των φορέων, ότι το ελληνικό υπουργείο Τουρισμού βραβεύτηκε φέτος για το επιτυχές άνοιγμα του τουρισμού πέρυσι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου