Αρχίζουν πτήσεις από την Κύπρο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-06-13, 18:45:26
Πτήσεις της TUS Airways για τη Σκιάθο
Αρχίζουν πτήσεις από την Κύπρο

Ζεσταίνει μηχανές η TUS Airways για Σκιάθο, Μύκονο και Πρέβεζα

Ζεσταίνει μηχανές η TUS Airways, αρχίζοντας πτήσεις από την Κύπρο, με έναρξη από Σκιάθο, Μύκονο και Πρέβεζα.

Από τις 12 Ιουλίου αρχίζει τα καλοκαιρινά της δρομολόγια προς ελληνικά νησιά η TUS Airways, αυξάνοντας τις επιλογές των Κυπρίων ταξιδιωτών που θα επιλέξουν τα ταξιδέψουν στο εξωτερικό φέτος το καλοκαίρι.

Η εταιρεία που επανάκτησε την άδεια λειτουργία της πρόσφατα, μετά από αναστολή λειτουργίας που διήρκησε επτά μήνες, κάνει αρχή με τρεις ελληνικούς προορισμούς, την Πρέβεζα, τη Σκιάθο και τη Μύκονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της κυπριακής οικονομικής ιστοσελίδας StockWatch, ο προγραμματισμός των εν λόγω πτήσεων αφορά στην περίοδο 12 Ιουλίου μέχρι και το τέλος Αυγούστου. Κατά τη συγκεκριμένη περίοδο, θα υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς μέχρι 12 χιλιάδων επιβατών με σύνολο 36 πτήσεων, 12 πτήσεων για κάθε προορισμό.

Σημειώνεται ότι οι πτήσεις προς την Πρέβεζα θα εκτελούνται μια φορά την εβδομάδα. Οι πτήσεις προς Σκιάθο και Μύκονο θα εκτελούνται αρχικά σε εβδομαδιαία βάση, ωστόσο η προσπάθεια της εταιρείας είναι να αυξήσει τη συχνότητα των πτήσεων προς τους εν λόγω προορισμούς, στις 2 πτήσεις εβδομαδιαίως.

Οι πτήσεις αναμένεται να διατεθούν από σήμερα για κρατήσεις, ενώ οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον και από πλευράς ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Οι τιμές για τους συγκεκριμένους προορισμούς, θα αρχίζουν από τα 40 ευρώ για ταξίδι μονού προορισμού, συν τους φόρους. Ενδεικτικά, σημειώνεται ότι οι πτήσεις μονού προορισμού προς τη Σκιάθο θα ξεκινούν από τα 64 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε πρόσφατα η StockWatch, η TUS Airways έχει υπογράψει προκαταρκτική συμφωνία με την ισραηλινών συμφερόντων εταιρεία Global Knafaim Leasing Ltd, για τη συμμετοχή της εταιρείας στο μετοχικό κεφάλαιο της TUS, με ποσοστό 49,9%.

Θετικά σχόλια προκάλεσε η παραπάνω εξέλιξη, με επιχειρηματίες του νησιού να αναφέρουν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι κάθε νέα πτήση που έρχεται και κάθε πτήση που ξεκινάει, είναι εξαιρετικά σημαντικές για το νησί και τις Βόρειες Σποράδες γενικότερα.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=