ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Καμπάνια τουριστικής προβολής της Σκιάθου στο Ισραήλ

καμπάνια-τουριστικής-προβολής-της-σκ-602528

Καμπάνια συνδιαφήμισης του Δήμου Σκιάθου, σε συνεργασία με τη μεγαλύτερη εταιρεία τουρισμού του Ισραήλ, βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος στο νησί.

Από τις αρχές Μαΐου και μέχρι τον Σεπτέμβριο, η Σκιάθος θα πρωταγωνιστεί μέσα από μια καμπάνια προβολής με δεκάδες χιλιάδες αποδέκτες μέσα από τα δίκτυα της εταιρείας ISSTA Israel.

Η ISSTA Israel είναι η μεγαλύτερη ταξιδιωτική εταιρεία στο Ισραήλ, θυγατρική εταιρεία της ISSTA. Η ISSTA εκτελεί πτήσεις για τη Σκιάθο από το 2017 και ήταν η πρώτη εταιρεία που οργάνωσε απευθείας πτήσεις για τη Σκιάθο. Για φέτος η πρώτη πτήση έχει προγραμματιστεί στις 24 Ιουνίου και η τελευταία στις 10 Οκτωβρίου, με συχνότητα δύο πτήσεις την εβδομάδα, με αεροσκάφη embraer-195 χωρητικότητας 120 θέσεων.

Για τη συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου ο Γενικός Διευθυντής της ISSTA Travel Emiliano Oszlak, δήλωσε: «Μετά από έναν και πλέον χρόνο, οι Ισραηλινοί πελάτες μας ανυπομονούν να επιστρέψουν στην κανονικότητα, και δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από ένα καλό πρόγραμμα διακοπών για να το απολαύσουν. Στο Ισραήλ η κατάσταση της πανδημίας είναι, ευτυχώς, υπό έλεγχο, με το 60% σχεδόν, του πληθυσμού να έχει εμβολιαστεί. Πολλές αεροπορικές γραμμές και ταξιδιωτικές εταιρείες, εστιάζουν στο Ισραήλ ως ένα στρατηγικής σημασίας παράγοντα για το καλοκαίρι του 2021. Οι Ισραηλινοί έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλούς προορισμούς και θεωρήσαμε πολύ σημαντικό το γεγονός της προβολής και προώθησης του όμορφου νησιού της Σκιάθου. Η συνεργασία μας με την δημοτική αρχή Σκιάθου αποδείχθηκε καθοριστική. Είμαι σίγουρος ότι το καλοκαίρι του 2021θα είναι επιτυχημένο και αξέχαστο για τους πελάτες μας που θα επισκεφτούν την Σκιάθο».

«Με στόχο την ενίσχυση της προβολής της Σκιάθου, στη τουριστική αγορά του Ισραήλ, ο Δήμος Σκιάθου έχει αναπτύξει συνεργασία με τoν ταξιωτικό όμιλο ISSTA Travel. Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει με την προβολή των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Σκιάθου, δίνοντας παράλληλα έμφαση στην ολοκλήρωση του προγράμματος εμβολιασμών, πρωτίστως για την υγειονομική θωράκιση των κατοίκων αλλά και να εγγυηθούμε ένα υγιές και ασφαλές καλοκαίρι στους επισκέπτες μας. Με τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Διαμάντη Μαθηνό θα συνεχίσουμε σε αντίστοιχες συνεργασίες στρατηγικής σημασίας», δήλωσε ο Δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου