ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ανακύκλωση ρούχων και υποδημάτων

ανακύκλωση-ρούχων-και-υποδημάτων-604328

Νέα δράση για την προστασία του περιβάλλοντος από τον Δήμο Αλοννήσου

Νέα δράση ανακύκλωσης ρούχων και υποδημάτων στην Αλόννησο. Με την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ Δήμου Αλοννήσου και της εταιρείας ανακύκλωσης RECYCOΜ, υπάρχει η δυνατότητα ανακύκλωσης ρούχων, υποδημάτων, λευκών ειδών, τσαντών και διαφόρων αξεσουάρ ρουχισμού τοποθετώντας τα στον ειδικό κόκκινο κάδο, που εγκαταστάθηκε στο Δημαρχείο Αλοννήσου.

Συνεχίζονται, στο μεταξύ, καθημερινά οι δράσεις από τις υπηρεσίες του Δήμου Αλοννήσου. Στο προηγούμενο χρονικό διάστημα πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης στο ελικοδρόμιο που βρίσκεται στην θέση Πλατσούκα. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση του μεταλλικού οικίσκου που στέγαζε την πυρασφάλεια, μόνωση της ταράτσας του κτιρίου και επισκευαστικές εργασίες στα επιχρίσματα και φθορές που υπήρχαν στο κτίριο. Ακόμη έγιναν οι απαραίτητες βαφές και έχουν δρομολογηθεί οι εργασίες για επισκευή και συντήρηση όπου χρειαστεί της πυρασφάλειας και νυχτερινού φωτισμού.

Στο πλαίσιο της συνέχισης των καθημερινών παρεμβάσεων των υπηρεσιών του Δήμου Αλοννήσου, πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα εργασίες συντήρησης και βαφής στον κοινόχρηστο δημοτικό χώρο Κερκίδες. Αναλυτικά, βάφτηκαν τα περιμετρικά κιγκλιδώματα και το σύνολο του χώρου εξωτερικά και εσωτερικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου