ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Παράταση εμβολιασμών στη Σκιάθο

παράταση-εμβολιασμών-στη-σκιάθο-607161

Παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 14 Μαΐου η προθεσμία υποβολής δηλώσεων για εμβολιασμό των κατοίκων του Δήμου Σκιάθου, ηλικίας 18 ετών και άνω.

Ο Δήμος Σκιάθου, κατόπιν συνεννόησης με το Συντονιστικό Κέντρο ΓΕΕΘΑ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, καλεί τους μόνιμους κατοίκους, έλληνες και αλλοδαπούς, ηλικίας 18 ετών και άνω, που επιθυμούν, να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού covid-19.

Απαραίτητα στοιχεία όσων επιθυμούν να εμβολιαστούν είναι: Ονοματεπώνυμο με κεφάλαια, εάν κάποιος κάτοικος έχει δύο επίθετα ή δύο ονόματα να καταχωρηθούν. Επίσης ΑΜΚΑ και τηλέφωνο επικοινωνίας. Οσοι δεν έχουν ΑΜΚΑ θα πρέπει να προβούν στη διαδικασία έκδοσης προσωρινού ΑΜΚΑ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://emvolio.gov.gr/pamka.

Οι μόνιμοι κάτοικοι που επιθυμούν να εμβολιαστούν μπορούν να δηλώσουν τα παραπάνω στοιχεία από σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου μέχρι την Παρασκευή 14 Μαΐου, 09:00 – 15:00, απευθυνόμενοι στο Δημαρχείο, το Κέντρο Κοινότητας στα ψαράδικα, το Κέντρο Υγείας και ηλεκτρονικά στο [email protected] όπου η καταγραφή θα επιβεβαιώνεται με απαντητικό mail.

Διευκρινίζεται, εξάλλου, ότι οι εμβολιασμοί γίνονται με το εμβόλιο της pfizer. Οι κάτοικοι ειδοποιούνται τηλεφωνικά μία ημέρα πριν το ραντεβού τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου