ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Χαροπαλεύει 24χρονος Σκοπελίτης

χαροπαλεύει-24χρονος-σκοπελίτης-365685

Μετά από ατύχημα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στην Αθήνα και νοσηλεύεται στο ΚΑΤ

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει από τα ξημερώματα της Παρασκευής ο 24χρονος Γιάννης Κυριάκης από τη Σκόπελο, ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο κεφάλι και τον αυχένα μετά από ατύχημα με το μηχανάκι του. Τα τραύματά του ήταν τόσο σοβαρά που κλήθηκε ελικόπτερο του ΕΚΑΒ και τον μετέφερε στο ΚΑΤ στην Αθήνα, όπου χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται ακόμη σε κρίσιμη κατάσταση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Δήμητρα Παλαιοδημοπούλου

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Σκοπέλου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου Γιάννη Κυριάκη. Ο 24χρονος το βράδυ της Τσικνοπέμπτης βγήκε να διασκεδάσει με τους φίλους τους. Όμως στον γυρισμό για το σπίτι του ο 24χρονος έχασε τον έλεγχο από το δίκυκλο που οδηγούσε και ξέφυγε του οδοστρώματος.

Από την πτώση προκλήθηκαν βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ ο 24χρονος δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου ο Διευθυντής κ. Γιώργος Τριανταφύλλου τον διασωλήνωσε. Η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που ο γιατρός για να μην χάσει χρόνο κάλεσε το ελικόπτερο του ΕΚΑΒ που μετέφερε άμεσα τον νεαρό στην Αθήνα.

Εκεί εισήχθη εσπευσμένα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ και αμέσως χειρουργήθηκε. Μέχρι και χθες η κατάσταση της υγείας του ήταν εξαιρετικά κρίσιμη.

Ο 24χρονος Γιάννης μόλις πριν από λίγους μήνες είχε απολυθεί από το στρατό και απασχολούνταν σε κρεοπωλείο του νησιού, χωρίς να έχει προλάβει να συμπληρώσει τα απαραίτητα ένσημα για την ιατροφαρμακευτική του περίθαλψη. Η μητέρα του Γιάννη συγκλονισμένη από το σοβαρό τραυματισμό του παιδιού μετέβη άμεσα στην Αθήνα, αφού πρώτα οι συγγενείς και οι γείτονες είχαν συγκεντρώσει χρήματα για να της δώσουν.

Οι φίλοι του Γιάννη ακόμη δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί στο φίλο τους και στην προσπάθειά τους να βοηθήσουν το φίλο τους άνοιξαν τραπεζικό λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα για να συγκεντρώσουν χρήματα.

Ο λογαριασμός είναι ο εξής: 471/700514-87 και το όνομα του λογαριασμού είναι Παντελής, Κωνσταντίνος Κυριάκης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου