Πράσινο φως για έναρξη εμβολιασμών στη Σκόπελο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-04-04, 09:59:17
Πράσινο φως για έναρξη εμβολιασμών στη Σκόπελο

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας - Αφορά σε κατοίκους από18 έως 59 ετών 

Πράσινο φως άναψε το Υπουργείο Εσωτερικών σε αίτημα του Δήμου Σκοπέλου για τον εμβολιασμό των κατοίκων του νησιού πριν από την έναρξη της θερινής περιόδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σκοπέλου, δημότες ηλικίας από 18 έως 59 ετών θα μπορούν να εμβολιαστούν έναντι του κορονοϊού εφόσον είναι μόνιμοι κάτοικοι του νησιού είτε Ελληνες είτε αλλοδαποί.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται ότι ο εμβολιασμός θα γίνει στο Κέντρο Υγείας του νησιού, με ραντεβού.

Τα στοιχεία εγγραφής στους εμβολιαστικούς καταλόγους είναι τα εξής: ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και τηλέφωνο επικοινωνίας. Για τους δημότες που διαμένουν στην κοινότητα Σκοπέλου η εγγραφή θα γίνεται καθημερινά στο Κέντρο Κοινότητα ή στο ΚΕΠ σε ώρες λειτουργίας (Κ.Ε.Π. Σκοπέλου 2424029064, Κέντρο Κοινότητας Δήμου Σκοπέλου 2424023294).

Για τους δημότες που διαμένουν στη Γλώσσα η εγγραφή θα γίνεται στο ΚΕΠ Γλώσσας (2424034480) και για τους δημότες του Νέου Κλήματος στην αντιδήμαρχο Κουκορίνη –Φύβγα Σταματούλα (6983717851).

Ο δήμος ευελπιστεί στην ανταπόκριση των δημοτών με στόχο να καταστεί το νησί COVID- free ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου.

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
6
=