ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πρωτοποριακά μοριοδοτούμενα σεμινάρια από τον Δήμο Σκιάθου

πρωτοποριακά-μοριοδοτούμενα-σεμινάρ-661201

Eπιμορφωτικά μοριοδοτούμενα σεμινάρια διοργανώνουν τα Προγράμματα Ψυχικής Υγείας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε μία πρωτοπόρα συνεργασία με τον Δήμο Σκιάθου, ως μία κοινωνική, εκπαιδευτική δράση με πολλαπλασιαστικά οφέλη. Επιπλέον, λαμβάνουν υπόψη τις συνέπειες του COVID19 στον ελληνικό πληθυσμό και τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές ανάγκες του. Τα προγράμματα απευθύνονται όχι μόνο σε επαγγελματίες, αλλά και στο ευρύ κοινό.

Τα προγράμματα αφορούν στους τομείς της Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, της Παιδοψυχολογίας, του Coaching, της Τέχνης και της Γυναικείας Ψυχολογίας. Στοχεύουν στην αντιμετώπιση των συναισθηματικών επιπτώσεων της πανδημίας και εξασφαλίζουν μία ποιοτική γνώση. Τα έσοδα από τα δίδακτρα διατίθενται σε άλλες επιμορφωτικές και κοινωνικές δράσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου, σε αμοιβές εκπαιδευτών ή στελεχών και του διοικητικού προσωπικού.

Τα προγράμματα υλοποιούνται με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας, ασύγχρονα, χωρίς να απαιτούν την ταυτόχρονη παρουσία του εκπαιδευόμενου, ο οποίος έχει τη δυνατότητα να μελετά βάσει του δικού του χρόνου και των υποχρεώσεών του, ενώ υπάρχουν και σύγχρονες διδασκαλίες ανατροφοδότησης μέσω της πλατφόρμας ZOOM. Κάθε μηνιαία ενότητα θα περιλαμβάνει βίντεο, πρωτότυπο και συναφές υλικό για προσωπική μελέτη και ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης.

Τα προγράμματα υλοποιούνται από το Πανεπιστημίου Αιγαίου, το οποίο και απονέμει με την ολοκλήρωση του εκάστοτε προγράμματος στον κάθε εκπαιδευόμενο Πιστοποιητικό Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης, στο οποίο θα αναγράφονται οι ακριβείς αποδιδόμενες ευρωπαϊκές επαγγελματικές πιστωτικές μονάδες (ECVET).

Προκήρυξη και εγγραφή είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική πλατφόρμα https://bit.ly/2OPA11z. Πληροφορίες για τα προγράμματα δίνονται στις διαδικτυακές διευθύνσεις: https://psichologiagr.com, http://psichologia.gr, http://ppv.aegean.gr.

Τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 22251036520, 2251036580, 2251045006, 6988019804, 6982213401, 6940911716.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου