Μίσθωση Δημοσίων Γεωργικών και Κτηνοτροφικών Εκτάσεων

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-18, 14:07:17
Μίσθωση Δημοσίων Γεωργικών και Κτηνοτροφικών Εκτάσεων

Ο Δήμος Σκοπέλου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να μισθώσουν δημόσια γεωργική και κτηνοτροφική γη, σύμφωνα με την αριθ. 2556/20.09.2011 απόφαση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων (ΦΕΚ 2290/Β/2011) ότι έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΕΠΕ (http://it.opekepe.gr/rentparcels/geofile/index) ένα μέρος από τα διαθέσιμα προς ενοικίαση τεμάχια της ΠΕ Μαγνησίας, καθώς και οι σχετικές οδηγίες για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι με τη χρήση των κατάλληλων επιλογών της διαδικτυακής εφαρμογής μπορούν να εντοπίσουν τα διαθέσιμα τεμάχια, να διαπιστώσουν το είδος και την έκτασή τους, να εισάγουν τα στοιχεία τους υποβάλλοντας τη σχετική ηλεκτρονική αίτηση και να βλέπουν τα μόρια που συγκεντρώνουν από τις προτιμήσεις τους.

Μετά τις καταληκτικές ημερομηνίες υποβολής των αιτήσεων, οι οποίες εμφανίζονται στην ιστοσελίδα, η εφαρμογή θα προβάλει τα ονόματα των υποψηφίων που συγκέντρωσαν τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων για κάθε τεμάχιο.

Επισημαίνεται ότι εκτός των ήδη αναρτημένων τεμαχίων, πρόκειται το προσεχές διάστημα να αναρτηθούν και άλλα, μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι διαθεσιμότητας και καταλληλότητας τους.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=