ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Διατηρεί πτήσεις σε Ν. Αγχίαλο και Σκιάθο η Γερμανική Condor

διατηρεί-πτήσεις-σε-ν-αγχίαλο-και-σκιά-679040

Πτήσεις από 7 γερμανικά αεροδρόμια σε 16 προορισμούς στην Ελλάδα και Λάρνακα έχει εντάξει στο πτητικό πρόγραμμα του 2021 η εταιρεία Condor, διατηρώντας το ενδιαφέρον για τη Νέα Αγχίαλο και την Σκιάθο.

Η γερμανική αεροπορική εταιρεία αναψυχής Condor ετοιμάζεται να αρχίσει το καλοκαιρινό πρόγραμμα του 2021 στις αρχές Μαΐου, εκτός απροόπτου, με απ’ ευθείας πτήσεις από επτά αεροδρόμια της Γερμανίας – Φρανκφούρτη, Ντίσελντορφ, Μόναχο, Αμβούργο, Στουτγάρδη, Λειψία και Βερολίνο – σε 16 προορισμούς στην Ελλάδα και τη Λάρνακα στην Κύπρο.

Συγκεκριμένα, πτήσεις προγραμματίζονται την φετινή θερινή σεζόν σε: Χανιά, Ηράκλειο, Καλαμάτα, Κάρπαθο, Καβάλα, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κω, Μύκονο, Βόλο, Σκιάθο, Πρέβεζα, Λευκάδα, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Ζάκυνθο και Λάρνακα.

Η Condor θα είναι, θεωρητικά, η πρώτη αεροπορική εταιρεία που θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Σκιάθου την Παρασκευή 30 Απριλίου με πτήση προερχόμενη από την Φρανκφούρτη, χωρίς, ωστόσο, να είναι γνωστό, μέχρι στιγμής, τουλάχιστον, κατά πόσο θα τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα έναρξης των πτήσεων ή θα υπάρξουν αλλαγές με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Σταθερό το ενδιαφέρον και για την χερσαία Μαγνησία, το αεροδρόμιο της κεντρικής Ελλάδας και τη Νέα Αγχίαλο, με την ημερομηνία έναρξης των πτήσεων της θερινής σεζόν, να καθορίζεται, και σε αυτή την περίπτωση, από τα επιδημιολογικά δεδομένα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου