ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Απεβίωσε η Γιαννούλα Σταμούλη

απεβίωσε-η-γιαννούλα-σταμούλη-683967

Γλωσσιώτισσα της διασποράς, ήταν πολύ γνωστή και αγαπητή στην Πενσακόλα της Φλόριντα

Θλίψη προκάλεσε στην ομογένεια, τη Σκόπελο και τη Γλώσσα η είδηση του θανάτου της Γιαννούλας Σταμούλη, η οποία απεβίωσε στις 17 Φεβρουαρίου στην Πενσακόλα της Φλόριντα, σε ηλικία 90 ετών.

Η Γιαννούλα γεννήθηκε στη Γλώσσα Σκοπέλου, κόρη του Γρηγόρη και της Ελένης Μιτσόνη, μετά τον γάμο της με τον Γκας Σταμούλη, μετέβη με τον σύζυγό της στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου διατηρούσαν για πολλά χρόνια, μεγάλο παντοπωλείο στην περιοχή Γουεστ Σερβάντες.

Η Γιαννούλα βίωσε την οδυνηρή απώλεια των γονέων, του συζύγου και στενών συγγενών, διατηρώντας την δύναμη ψυχής που την διέκρινε. Ηταν αφοσιωμένο μέλος της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας Ευαγγελισμού, και συμμετείχε πάντα στην θεία λειτουργία. Προσέφερε πάντα, με συγκινητική προθυμία τις υπηρεσίες στην Ελληνορθόδοξη ενορία. Εργάστηκε ακούραστα προετοιμάζοντας για μήνες τα εδέσματα που προορίζονταν για το ετήσιο φεστιβάλ και την θυμούνται να τραγουδάει, καθώς φούρνιζε το φαγητό.

Ηταν πολύ αγαπητή σε όλους και όσοι την γνώρισαν, μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα, την καλοσύνη και το υψηλό αίσθημα προσφοράς που την διέκρινε, καθιστώντας την εξαιρετικά αγαπητό και εξέχον μέλος της ομογένειας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου