Χωρίς πτήσεις από Βρετανία και Σκανδιναβία μέχρι το Μάιο η Σκιάθος

Τελευταία ενημέρωση: 2021-02-24, 19:42:46
Χωρίς πτήσεις από Βρετανία και Σκανδιναβία μέχρι το Μάιο η Σκιάθος

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, λαμβάνοντας υπόψιν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το άνοιγμα της τουριστικής περιόδου για το καλοκαίρι του 2021 και έχοντας έρθει σε επικοινωνία με διεθνείς αεροπορικές εταιρίες και Tour Operators του Ηνωμένου Βασιλείου αλλά και των Σκανδιναβικών χωρών, ενημερώνει τους ξενοδόχους και τους Επιχειρηματίες του τουρισμού, πως δεν θα πραγματοποιηθούν πτήσεις από το Ηνωμένο Βασίλειο προς το νησί της Σκιάθου μέχρι και τις 17 Μαΐου. Για το θέμα αυτό, όπως επισημαίνεται από την Διοίκηση της Ενωσης, θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση στα μέσα Απριλίου. Επίσης, από την Σκανδιναβικές χώρες δεν θα πραγματοποιηθούν πτήσεις προς το νησί της Σκιάθου μέχρι και τις 30 Μαΐου.

Η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου, τονίζει ακόμη πως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια παροτρύνοντας τις αεροπορικές εταιρίες αλλά και τους Tour Operators, να επιμηκύνουν το πτητικό τους πρόγραμμα, από τέλη Σεπτέμβρη με αρχές Οκτώβρη που είναι το αρχικό πλάνο, στα μέσα Οκτώβρη. Δηλαδή, αντί η τουριστική περίοδος της Σκιάθου να λήξει 3-4 Οκτωβρίου, να παραταθεί μέχρι τις 17 Οκτωβρίου.

«Βλέποντας τα πτητικά προγράμματα που ανακοινώνουν οι περισσότερες και μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες για το καλοκαίρι του 2021, αυτό που μπορούμε να συμπεράνουμε και να διαπιστώσουμε, είναι πως ο Μάιος θα αποτελέσει έναν δύσκολο και αδύναμο τουριστικά μήνα για όλους μας.

Εντός των επόμενων ημερών, θα υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά τα προγράμματα των αεροπορικών εταιριών και θα υπάρξει εκ νέου ενημέρωση των Ξενοδόχων και των Επιχειρηματιών του τουρισμού», αναφέρουν ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
3
=