ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκιάθο «ψηφίζει» το TripAdvisor

σκιάθο-ψηφίζει-το-tripadvisor-692004

Τις 20 καλύτερες απομονωμένες παραλίες της Ευρώπης ανέδειξαν για το 2020 οι χρήστες του TripAdvisor, κατατάσσοντας το Μανδράκι της Σκιάθου ανάμεσα στις καλύτερες πανευρωπαϊκά.

Σύμφωνα με τα σχόλια που καταγράφονται στο TripAdvisor «το πιο ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα στη Σκιάθο προσφέρει το Μανδράκι. Για να το απολυόσουν οι επισκέπτες όμως πρέπει να περπατήσουν ώς την ακτή, με τη λευκή άμμο και τα καταγάλανα νερά».

Αναλυτικά οι 20 καλύτερες πιο απομονωμένες παραλίες της Ευρώπης για το 2020, είναι οι εξής: Αχλα, Ανδρος, Mgarr ix-Xini, Μάλτα, Κιμιλιά, Κεφαλονιά, Δαφνούδι, Κεφαλονιά, Λάρα, Κύπρος, Bagnidella Regina Giovanna, Ιταλία, Κεδροδάσος Αλυκού, Νάξος, SanBlas, Μάλτα, Sveti Jakov, Κροατία, Cala d’en Serra, Ισπανία, Αγιος Σώστης, Μύκονος, Playa de Benalnatura, Ισπανία, Vall de Boquer, Ισπανία, Dubovica, Κροατία, Stiniva Cove, Κροατία, Σταθμός Διάσωσης Θαλάσσιας Χελώνας, Κύπρος, Playa del Portet, Ισπανία, Playa de Abama, Ισπανία, Πάνορμος, Μύκονος, Μανδράκι, Σκιάθος.

Οι ελληνικές ακτές, με τους δεκάδες μικρούς κολπίσκους όπου ο καθένας μπορεί να βρει την ηρεμία που αποζητά και η οποία φέτος ειδικά ήταν το… μεγάλο ζητούμενο, κέρδισαν τη θέση που τους αξίζει στη λίστα του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού δικτύου, μεταξύ όλων των ευρωπαϊκών παραλιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μεταξύ των παραλιών αυτών που αναδείχθηκαν μεταξύ των καλύτερων απομονωμένων είναι και δύο ακτές στη Μύκονο: Είναι ολοφάνερο πως ακόμα και στο πιο πολυσύχναστο νησί της Ελλάδας, ο ταξιδιώτης που θέλει, μπορεί να βρει την ηρεμία του.

Την Ελλάδα ακολουθεί η Ισπανία, με πέντε παραλίες στη λίστα, η Κροατία με τρεις, από δύο έχουν Κύπρος και Μάλτα και μία βρίσκεται στην Ιταλία. Η τελική λίστα με τις 20 καλύτερες απομονωμένες παραλίες του TripAdvisor συντάχθηκε βάσει σχολίων και βαθμολογιών των χρηστών του δικτύου, οι οποίοι τις βαθμολόγησαν με τουλάχιστον τέσσερα αστέρια και σχόλια όπως «απομονωμένη», «ερημική», «ήρεμη», περιλαμβάνει το Μανδράκι της Σκιάθου, που διαθέτει πολλούς ένθερμους φίλους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου