Δωρεάν υπηρεσίες σε εγκύους της Αλοννήσου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-02-22, 15:14:41
Δωρεάν υπηρεσίες σε εγκύους της Αλοννήσου

Μέσω του προγράμματος της HOPEgenesis, που θα υλοποιηθεί στον Δήμο Αλοννήσου

 

 

Πρόγραμμα δωρεάν παροχής υπηρεσιών σε εγκύους στον Δήμο Αλοννήσου, με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της HOPEgenesis, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής πρόνοιας και ασχολείται με το θέμα της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Σε επιστολή που απεστάλη στον Δήμο Αλοννήσου, υπογραμμίζεται ότι «η οργάνωση εργάζεται και επικεντρώνεται στις λύσεις για την ανατροπή του κλίματος της υπογεννητικότητας τόσο σε επίπεδο τοπικών κοινοτήτων - προκειμένου να παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στις γυναίκες που κυοφορούν ή επιθυμούν να μείνουν έγκυες- όσο και στον ευρύτερο κοινωνικό ιστό μέσα από τη γνωστοποίηση, ευαισθητοποίηση και μελέτη του ζητήματος».

Η ΗΟPEgenesis AΣΤ.Μ.Κ.Ε. εργάζεται και επικεντρώνεται στις λύσεις για την ανατροπή του κλίματος της υπογεννητικότητας και της στήριξης της οικογένειας, προκειμένου να παρέχει την απαραίτητη ασφάλεια στις γυναίκες που κυοφορούν, οι οποίες είναι μόνιμοι κάτοικοι απομακρυσμένων περιοχών.

Στην προσπάθεια της οργάνωσης να επαναλειτουργήσει άμεσα το πρόγραμμα, προέβη στις απαιτούμενες ενέργειες προκειμένου να εξασφαλίσει, το συντομότερο δυνατό, οικονομικούς πόρους για να καλύψει τις ανάγκες των εγκύων γυναικών στο νησί της Αλοννήσου.

Αποστολή της HOPEgenesis είναι να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική περίθαλψη και φροντίδα σε γυναίκες από τη στιγμή που μένουν έγκυες έως τη μέρα του τοκετού τους.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
5
=