ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Θλίψη στη Σκιάθο για τον ξαφνικό θάνατο 61χρονης Πανεπιστημιακού

θλίψη-στη-σκιάθο-για-τον-ξαφνικό-θάνατ-797077

Θλίψη προκάλεσε στους απανταχού Σκιαθίτες η είδηση του θανάτου της Ελένης Γαλιώτου – Μιχαλοπούλου, η οποία έφυγε αναπάντεχα χθές από τη ζωή, σε ηλικία 61 ετών, προδομένη από την καρδιά της.

Καθηγήτρια Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο δυτικής Αττικής, εξαιρετικά αγαπητή και δραστήρια, η Σκιαθίτισσα επιστήμων, υπήρξε δραστήριο μέλος του Συλλόγου Απανταχού Σκιαθιτών, εξαιρετικά αγαπητή σε όλους, με έντονη δραστηριότητα, παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών.

Στις επάλξεις της δράσης και της προσφοράς, έδινε δυναμικά το παρών σε δράσεις που διοργανώθηκαν από τον Σύλλογο, συμμετέχοντας παράλληλα στην κοινή προσπάθεια για την προώθηση αιτημάτων του νησιού. Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου, εξέδωσε σχετική ανακοίνωση όπου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά της.

Οσοι την γνώριζαν, μιλούν για μια Σκιαθίτισσα που διακρίνονταν για την καλοσύνη, το δυναμισμό, το χαμόγελο και την αγάπη της για το νησί της, την Σκιάθο, το οποίο επισκέπτονταν κάθε καλοκαίρι.

Με σπουδές στην Ελλάδα και το εξωτερικό, είχε εργαστεί ως Αναλύτρια-Προγραμματίστρια στο Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών και έχει διατελέσει προϊσταμένη του τμήματος Λογισμικού και Συστημάτων και κατόπιν του τμήματος Τραπεζών Πληροφοριών (1984-1996).

Είχε διατελέσει μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού Γλώσσας και Ομιλίας (European Masters in Language and Speech) και επιστημονική συνεργάτιδα του τμήματος Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, συμμετέχοντας στην Ερευνητική Ομάδα Εκπαιδευτικής και Γλωσσικής Τεχνολογίας.

Από το 1996 ανήκε στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου στις 13:00 στο Κοιμητήριο Παπάγου, όπου θα της απευθύνουν το ύστατο χαίρε οι οικείοι της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου