Συγκέντρωση στη Σκόπελο

Τελευταία ενημέρωση: 2012-02-09, 12:13:19
Συγκέντρωση στη Σκόπελο

Την αντίθεσή τους στην κυβερνητική πολιτική εξέφρασαν κάτοικοι του νησιού

Πολλοί Σκοπελίτες συμμετείχαν στην συγκέντρωση του ΠΑΜΕ που διοργανώθηκε προχθές στην παραλία του νησιού, μπροστά από το σωματείο οικοδόμων, εκφράζοντας την αντίθεσή τους απέναντι στην κυβερνητική πολιτική. Άνθρωποι κάθε ηλικίας έδωσαν το «παρών» στην ηχηρή συγκέντρωση, όπου απηύθυναν χαιρετισμό εκπρόσωποι του ΠΑΜΕ, της ΠΑΣΕΒΕ, του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών και της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα.

Όπως υπογραμμίζει στο σημείο αυτό ο κ. Μανώλης Ραμαντάνης, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, ο οποίος συμμετείχε στην προχθεσινή συγκέντρωση «άνθρωποι από όλους τους πολιτικούς χώρους συμπαρατάσσονται και συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που διοργανώνονται στην Σκόπελο».

Το αίτημα που διατυπώθηκε από το σύνολο των συμμετεχόντων στην προχθεσινή συγκέντρωση είναι η αναστροφή του δυσάρεστου κλίματος που έχει δημιουργηθεί. «Μειώνονται διαρκώς οι μισθοί και οι συντάξεις. Καθημερινά κλείνουν καταστήματα, εργαζόμενοι χάνουν την δουλειά τους και εντείνεται το κλίμα αβεβαιότητας, που είναι πλέον ορατό και στην Σκόπελο» υπογραμμίζει ο κ. Ραμαντάνης. Παράλληλα, διατυπώθηκε το αίτημα να παραμείνουν το ΙΚΑ και όλες οι υπηρεσίες του νησιού, προκειμένου να εξυπηρετείται ο τοπικός πληθυσμός. Στο μεταξύ, έπονται και άλλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, με πρωτοβουλία της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα, προκειμένου να γίνουν ευρύτερα γνωστά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συντριπτική πλειοψηφία.

ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
3
=