ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Καλά νέα από την Jet2 για το αεροδρόμιο της Σκιάθου

καλά-νέα-από-την-jet2-για-το-αεροδρόμιο-της-818447

Νέες πτήσεις προγραμματίζονται το 2021 στο αεροδρόμιο της Σκιάθου

Ενθαρρυντικά τα νέα της Jet2 για το αεροδρόμιο της Σκιάθου, με νέες πτήσεις και πακέτα διακοπών να ανακοινώνονται για το 2021. Συγκεκριμένα, ο όμιλος jet2 και η jet2holidays ανακοίνωσαν πτήσεις και πακέτα προς Κεφαλονιά, Σαντορίνη και Σκιάθο από το Newcastle, ενώ για τη Σκιάθο θα υπάρχει επιπλέον πρόγραμμα και από το αεροδρόμιο East Midlands για την ερχόμενη θερινή σεζόν.

Θετικά τα σχόλια που διατύπωσαν επαγγελματίες της Σκιάθου στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι ο έλεγχος της πανδημίας, με τη βοήθεια του εμβολίου που αναμένεται απανταχού της Γης, θα συμβάλλει αποφασιστικά στην τόνωση της τουριστικής κίνησης και πολύ περισσότερο των πτήσεων εξωτερικού.

Με νωπές ακόμη τις εικόνες από την «τραυματισμένη» κίνηση του καλοκαιριού της πανδημίας, οι επαγγελματίες του τουρισμού διατηρούν συγκρατημένη αισιοδοξία για το καλοκαίρι του 2021, ενώ εκτιμούν ότι σε κάθε περίπτωση η εικόνα θα είναι καλύτερη σε σύγκριση με τα φετινά δεδομένα.

Στο μεταξύ, ο όμιλος Jet2 δήλωσε ότι αυξάνει κατά περίπου 30.000 επιπλέον θέσεις τις πτήσεις του στα ελληνικά νησιά το επόμενο καλοκαίρι για να ανταποκριθεί στην έντονη ζήτηση για διακοπές στην Ελλάδα.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα ανακοίνωσε πτήσεις με πακέτα διακοπών από το Μπρίστολ προς τη Λέσβο και την Καλαμάτα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο διευθύνων σύμβουλος Steve Heapy τόνισε ότι ο όμιλος διαπιστώνει από πελάτες του και από ανεξάρτητα ταξιδιωτικά πρακτορεία ότι τα ελληνικά νησιά βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των Βρετανών για διακοπές το καλοκαίρι του 2021.

Τα παραπάνω σε συνάρτηση με τα θετικά μηνύματα που προέκυψαν από τις διαδικτυακές επαφές τουριστικών πρακτόρων με αντίστοιχους φορείς του εξωτερικού, ενισχύουν την άποψη ότι το καλοκαίρι του 2021 θα είναι καλύτερο από το φετινό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου