ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στο Δ.Σ. Σκιάθου πρόταση δημοτικής παράταξης για μείωση των τελών του 2021

στο-δ-σ-σκιάθου-πρόταση-δημοτικής-παρά-820241

Η παράταξη «Σκιάθος Ενωμένη -Βήμα στο μέλλον» με γνώμονα την κάλυψη των αναγκών των δημοτών της Σκιάθου αποφάσισε φέτος να προτείνει μείωση 50% των τελών καθαριότητας και φωτισμού για το 2021.

Μετά από το «πράσινο φως» που πήρε η πρόταση από την Οικονομική Υπηρεσία, όπως απαιτείται από τον Νόμο, η πρόταση θα συζητηθεί αύριο στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Με αφορμή την συζήτηση της πρότασης από την παράταξη αναφέρονται τα εξής: «Θυμίζουμε ότι η προσπάθεια μείωσης των τελών ξεκίνησε από την παράταξή μας πέρυσι βλέποντας ότι τα τέλη που καλούνται να καταβάλουν νοικοκυριά και επιχειρήσεις του νησιού μας είναι πολύ υψηλά.

Η προσπάθεια πέρυσι, αν και είχε πάλι την θετική εισήγηση της Οικ. Υπηρεσίας, δεν στηρίχθηκε από τον κ. Θ.Π. Τζούμα που στη συνέχεια προσπάθησε, όπως συνηθίζει, να παρουσιάσει ως «βούλησή» του.

Επίσης θετική εισήγηση έχουμε από την Οικονομική Υπηρεσία και για τα τέλη κοινόχρηστων χώρων σε ποσοστό 50%, όπως και στα τέλη κοινόχρηστων χωρών στις παραλίες των όμορων επιχειρήσεων που θα προτείνουμε».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου