ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πτώμα ταξίδεψε για Θεσσαλονίκη!

πτώμα-ταξίδεψε-για-θεσσαλονίκη-382499

Χάθηκε… η σορός 65χρονου Αγγλου που εξέπνευσε αιφνίδια στη Σκόπελο

Στη Σκόπελο και όχι στη Σκιάθο, όπως αρχικά είχαν ενημερωθεί οι συγγενείς του, εξέπνευσε αιφνίδια υπήκοος Αγγλίας, περίπου 65 ετών, ο οποίος είχε εγκατασταθεί πρόσφατα στο νησί. Για σχεδόν ένα δεκαήμερο οι συγγενείς του προσπαθούσαν, μετά την ενημέρωσή τους από την Πρεσβεία, να εντοπίσουν που βρίσκεται το πτώμα… Ενεπλάκησαν σε μία ατελείωτη περιπέτεια να βγάλουν άκρη μεταξύ των ελληνικών υπηρεσιών και αρχών για το πού πήγε το πτώμα. Μέχρι προχθές που αναγκάστηκαν να ταξιδέψουν από την Αγγλία με προορισμό το Βόλο και στη συνέχεια τη Σκιάθο.

Το χθεσινό δημοσίευμα του «Τ» για τη μυστήρια εξαφάνιση του πτώματος και την προσπάθεια συγγενών του που αφίχθησαν στο Βόλο για να λύσουν το μακάβριο γρίφο προκάλεσε αίσθηση.

Τελικά το ζευγάρι των Άγγλων ταξιδιωτών είχε λάθος ενημέρωση ακόμη και για το νησί των Σποράδων όπου απεβίωσε ο συγγενής τους. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο 65χρονος υπήκοος Αγγλίας εξέπνευσε στη Σκόπελο, σε κατοικία που νοίκιαζε για να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στο νησί, παίρνοντας την απόφαση να αφήσει τη χώρα του μετά τη συνταξιοδότησή του.

Ο 65χρονος διέμενε μόνος του και ο αιφνίδιος θάνατός του έγινε αντιληπτός περίπου δύο ημέρες αργότερα από άτομο που γνώριζε και το οποίο τον αναζήτησε διαπιστώνοντας την απουσία του.

Βρέθηκε νεκρός στο σπίτι όπου διέμενε και επί τόπου μετέβη γιατρός του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου, ο οποίος απλά διαπίστωσε το θάνατό του. Σε συνεργασία σύμφωνα με πληροφορίες με την Πρεσβεία ξεκίνησαν οι διαδικασίες για τη μεταφορά του πτώματος αρχικά σε Ιατροδικαστική Υπηρεσία για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Όμως όπως πληροφορήθηκε χθες ο «Τ» εξαιτίας του γεγονότος ότι εκείνη την ημέρα δεν λειτουργούσε η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Θεσσαλονίκης… Κάπου εκεί φαίνεται ότι οι συγγενείς του στην Αγγλία έχασαν τα ίχνη του, τα οποία και συνεχίζουν να αναζητούν, ώστε να μεταφέρουν τη σορό στην Αγγλία και να κηδέψουν επιτέλους το αγαπημένο τους πρόσωπο.

ΒΑΣΩ ΣΑΜΑΚΟΒΛΗ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου