ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Πλατφόρμα διαδικτυακής επικοινωνίας επαγγελματιών της Σκιάθου

πλατφόρμα-διαδικτυακής-επικοινωνίας-832801

Συνένωση δυνάμεων με παρεμβάσεις από τους επαγγελματίες της Σκιάθου

Περίοδος αναστοχασμού και ανασυγκρότησης δυνάμεων, μετά την αυλαία του καλοκαιριού της πανδημίας, για τους επαγγελματίες της Σκιάθου, που έχουν ήδη στρέψει το βλέμμα στο καλοκαίρι του 2021.

Με την υγειονομική κρίση να επιτάσσει συντονισμένες κινήσεις και κυρίως στοχευμένο σχεδιασμό για να ανακτηθεί το χαμένο έδαφος, ο Εμπορικός και Επαγγελματικός Σύλλογος Σκιάθου δημιούργησε ηλεκτρονική φόρμα εγγραφής μελών, με ένα κλικ, με στόχο την ενδυνάμωση της επικοινωνίας μεταξύ των μελών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Δημητριάδης χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία: «Ενα εργαλείο που θα μας βοηθήσει να έρθουμε πιο κοντά, να κάτσουμε ως επαγγελματίες στο ίδιο ψηφιακό τραπέζι, προκειμένου να θέσουμε τα προβλήματα των επιχειρήσεων μας και της τοπικής μας οικονομίας προκειμένου να διεκδικήσουμε με μια φωνή την εξεύρεση λύσεων σε αυτά».

Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη μέρα και πνεύμα συνεργασίας, ο πρόεδρος του Συλλόγου απηύθυνε κάλεσμα σε όσους επιχειρηματίες «ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της μεγάλης οικογένειας του Σκιαθίτικου επιχειρείν μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και της επιχείρησης που εκπροσωπούν, στη φόρμα εγγραφής νέου μέλους του Συλλόγου».

Στόχος της παραπάνω πρωτοβουλίας είναι η αναζήτηση κοινών δρόμων δράσης προς όφελος του νησιού, με άμεσο στόχο την αναζήτηση λύσεων στα προβλήματα του νησιού, με αιχμή του δόρατος τις συγκοινωνίες, την τουριστική κίνηση και την στήριξη των επαγγελματιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου