Η Σκιάθος στα 10 κορυφαία νησιά της Ευρώπης από τα Reader’s Choice Awards

Τελευταία ενημέρωση: 2020-10-25, 09:18:16
Η Σκιάθος στα 10 κορυφαία νησιά της Ευρώπης από τα Reader’s Choice Awards

 

Στα δέκα κορυφαία νησιά της Ευρώπης συγκαταλέγεται η Σκιάθος, σύμφωνα με τα Reader’s Choice Awards, τα ετήσια βραβεία των αναγνωστών του διεθνούς φήμης ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveller, που αποτελούν θεσμό για το ταξιδιωτικό κοινό εδώ και αρκετά χρόνια.

Τα βραβεία απονέμονται ουσιαστικά από τους ίδιους τους αναγνώστες του κορυφαίου περιοδικού, που αναδεικνύουν τους καλύτερους προορισμούς διεθνώς, με βάση την ταξιδιωτική τους εμπειρία.

Ο σπουδαίος θεσμός, γνωστός ανά τον κόσμο, για ακόμη μία φορά ανέδειξε την Ελλάδα ως τοπ προορισμό, καθώς έξι από τα συνολικά 10 κορυφαία νησιά στην Ευρώπη είναι ελληνικά.

Στην πρώτη θέση, της dream team των ελληνικών νησιών βρίσκεται η Φολέγανδρος με βαθμολογία 96.38, ένα υπέροχο και ήρεμο, χαλαρό νησί χωρίς ιδιαίτερη πολυκοσμία. Η Ζάκυνθος με έναν βαθμό λιγότερο και με τα γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου ακολουθεί στη δεύτερη θέση, ενώ η Κρήτη με συνολικό σκορ 94.36 συμπληρώνει την πρώτη τριάδα, αποτελούμενη όλη από ελληνικά νησιά.

Η Μύκονος είναι το επόμενο νησί που συναντάται, στην πέμπτη θέση της λίστας με βαθμολογία 93.35, με τη Σκιάθο να ακολουθεί με 92.40 μία θέση πιο κάτω και την Πάρο να ολοκληρώνει την κορυφαία δεκάδα στην Ευρώπη με 91.40 βαθμούς.

Σχολιάζοντας τα παραπάνω, επαγγελματίες της Σκιάθου που ασχολούνται με τον τουρισμό, ανέφεραν στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ότι κάθε αφιέρωμα, κάθε δημοσίευμα και πολύ περισσότερο διεθνείς διακρίσεις, όπως η συγκεκριμένη, βοηθούν το νησί και συμβάλλουν στην προβολή του διεθνώς, ειδικά στην περίοδο της πανδημίας.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
3
=