Εκπαίδευση ενηλίκων Στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης στη Σκιάθο

Τελευταία ενημέρωση: 2020-10-25, 08:17:27
Εκπαίδευση ενηλίκων Στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης στη Σκιάθο

Συνολικά 17 προγράμματα θα λειτουργήσουν στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Σκιάθου, στο πλαίσιο των προγραμμάτων Γενικής Εκπαίδευσης Ενηλίκων.

Η μάθηση που παρέχεται στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Σκιάθου είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες της εκπαίδευσης ενηλίκων, δίνοντας προτεραιότητα στις ανάγκες του εκπαιδευόμενου.

Σκοπός δεν είναι η απόκτηση πιστοποιημένων γνώσεων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν, άμεσα, για τη βελτίωση της επαγγελματικής θέσης στην αγορά εργασίας. Είναι γνώσεις που στοχεύουν πρωτίστως στις αρχές και τους σκοπούς της εκπαίδευσης ενηλίκων, όπως ο εμπλουτισμός γνώσεων, η ανάπτυξη και βελτίωση ικανοτήτων και δεξιοτήτων, η ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου κλπ.

Τα προγράμματα που παρέχονται έχουν αναπτυχθεί για να εξυπηρετήσουν τον παραπάνω σκοπό και είναι αποτέλεσμα συνεργασίας πολλών και εξειδικευμένων επιστημόνων και φορέων με μεγάλη εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Τα προσφερόμενα προγράμματα μπορούν να παρακολουθήσουν ενήλικες ανεξαρτήτως χώρας καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης, καθώς και μέλη ευάλωτων κοινωνικά ομάδων. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης με επίδειξη του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου του υποψήφιου.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ενωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση».

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης, τηλέφωνο 2427350137, Νικοτσάρα 12, στη Σκιάθο, ηλεκτρονική διεύθυνση gr.prosopikou@n-skiathos.gr, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
1
=