ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σοβαρό τροχαίο στη Σκιάθο: Ανατροπή «γουρούνας» σε γκρεμό

σοβαρό-τροχαίο-στη-σκιάθο-ανατροπή-γ-750093

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε σήμερα περίπου στις 13:30 ζευγάρι Γερμανών στη Σκιάθο, το οποίο κατέληξε σε γκρεμό βάθους οχτώ μέτρων στην περιοχή Καλαμάκι.

Το νεαρό ζευγάρι πήγαινε με «γουρούνα» για μπάνιο σε απομονωμένη παραλία της περιοχής, όταν έγινε το ατύχημα.

Συγκεκριμένα, το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός ηλικίας 22 ετών έχασε τον έλεγχο της τρίτροχης μοτοσικλέτας (γουρούνα) που οδηγούσε με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του και να ανατραπεί σε δασική έκταση με υψομετρική διαφορά.

Η «γουρούνα» ακινητοποιήθηκε τελικά σε κορμό δέντρου σε διαφορά οχτώ μέτρων από τον δρόμο. Ο άνδρας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στον θώρακα, ενώ η γυναίκα ηλικίας 21 ετών ελαφρύτερα στο χέρι και το πόδι.

Πλήρωμα του ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ παρέλαβε από τον τόπο το ζευγάρι και το διακόμισε στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου άμεσα παρήχθησαν οι πρώτες βοήθειες.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του λιμενικού σώματος έγινε διακομιδή του 22χρονου στον Βόλο με το ταχύπλοο σκάφος «Αρχάγγελλος» και στη συνέχεια μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο νεαρός εισήχθη στη Χειρουργική Κλινική και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται πολύ σοβαρή. Το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου συνεχίζει την προανάκριση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου