Στη Σκόπελο κορυφαίος Ελληνας Instagramer

Τελευταία ενημέρωση: 2020-08-06, 17:26:45
Στη Σκόπελο κορυφαίος Ελληνας Instagramer

Εντείνονται οι προσπάθειες ανάδειξης των πλεονεκτημάτων του νησιού

 

Στη Σκόπελο φιλοξενήθηκε πριν από λίγες μέρες ο κορυφαίος Ελληνας Instagramer Στέφανος Αντιμάντο μαζί με έναν συνεργάτη του, μετά από πρωτοβουλία της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου. Η φιλοξενία του εντάσσεται στις προσπάθειες ανάδειξης και προβολής των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νησιού, προκειμένου να στηριχθεί ο τουρισμός που φέτος δοκιμάζεται σκληρά εξαιτίας της πανδημίας.

Ο κ. Αντιμάντο διακρίνεται για την ποιότητα των φωτογραφιών του και συγκεντρώνει πάνω από 120.000 φίλους στο Instagram, καθιστώντας τον έναν εκ των κορυφαίων Ελλήνων Instagramers που αποτυπώνουν ελληνικούς προορισμούς μέσα από μία ξεχωριστή ματιά, ενώ συχνά διεθνείς κοινότητες του εξωτερικού επευφημούν και αναδημοσιεύουν τα δημιουργήματά του.

Ο κ. Αντιμάντο είχε την ευκαιρία να ανακαλύψει και να θαυμάσει τη Σκόπελο, τη μαγευτική φύση της, την αρχιτεκτονική της, τα γραφικά σοκάκια και τους ανεξερεύνητους ορμίσκους της, επιχειρώντας να «συλλάβει» μέρος της γοητείας της με τον φωτογραφικό φακό του», επισήμανε η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, κυρία Ιωάννα Ευσταθίου, που επιμελήθηκε των λεπτομερειών της φιλοξενίας του Instagramer, απευθύνοντας παράλληλα δημόσιες ευχαριστίες στις τουριστικές επιχειρήσεις που στήριξαν τη δράση, παρά τις αντιξοότητες της εποχής.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=