ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ελεύθερος αφέθηκε ο 24χρονος που «ανέβασε» ροζ βίντεο με την πρώην φίλη του

ελεύθερος-αφέθηκε-ο-24χρονος-που-ανέβα-756774

Χειροπέδες σε 24χρονο στις Σποράδες μετά τις καταδικαστέες πράξεις

«Ανέβασε» στο διαδίκτυο βίντεο με προσωπικές στιγμές με την πρώην φίλη του για να την εκδικηθεί. Τίποτα δεν σεβάστηκε ένας 24χρονος, ούτε το χρόνο που μοιράστηκε με την νεαρή κοπέλα ηλικίας 21 ετών και τον εαυτό του τον ίδιο και βέβαια ούτε και εκείνη. Μάλιστα ανέβασε το υλικό σε πορνογραφική σελίδα!

Η νεαρή υπέστη σοκ όταν αντελήφθη τι συνέβη και είδε το βίντεο. Ο 24χρονος δεν είχε λάβει τη συναίνεσή της για κάτι τέτοιο, αντίθετα γνώριζε ότι δεν θα το επιθυμούσε και ότι θα το απέτρεπε με οποιοδήποτε τρόπο και ωστόσο προχώρησε μη λογαριάζοντας τίποτα και κανέναν ενώ δεν είχε κανένα απολύτως δικαίωμα.

Η 21χρονη απευθύνθηκε σοκαρισμένη στο Αστυνομικό Τμήμα σε νησί των Σποράδων και υπέβαλε μήνυση. Κανένας δεν είχε δικαίωμα να διαρρεύσει προσωπικά της δεδομένα και μάλιστα ευαίσθητα. Ο 24χρονος πρέπει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη για τις πράξεις του. Απαιτείται να τιμωρηθεί όπως προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

Ο 24χρονος επέλεξε όχι μόνο για κοινοποιήσει τις προσωπικές τους στιγμές και μάλιστα σε πορνογραφική σελίδα, αλλά διάλεξε και σελίδα που να έχει μεγάλη κυκλοφορία, ώστε να γίνουν ευρέως γνωστές, να τις ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος. Μάλιστα ανάρτησε δύο βίντεο και όχι μόνο ένα, καθώς από το πρώτο δεν ικανοποιήθηκε.

Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον δράστη, ο οποίος έγινε γνωστό ότι στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με την 21χρονη. Προφανώς προχώρησε σε αυτή την καταδικαστέα πράξη για να την εκδικηθεί. Ο 24χρονος συνελήφθη και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα μέχρι τη δίκη.

Εναντίον του συντάσσεται δικογραφία, η οποία όταν ολοκληρωθεί θα διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Βόλου για περαιτέρω ενέργειες. Εναντίον του εκκρεμεί μήνυση για παραβίαση προσωπικών δεδομένων. Επισημαίνεται ότι ο νόμος για την παραβίαση προσωπικών δεδομένων είναι πολύ αυστηρός.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου