ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Επίγειος παράδεισος η Σκιάθος με κορυφαία επιλογή το Skiathos Palace

επίγειος-παράδεισος-η-σκιάθος-με-κορυ-767800

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εντυπωσιακό αφιέρωμα στο νησί της Σκιάθου με τα γαλαζοπράσινα νερά, τις 64 παραλίες και το εμβληματικό ξενοδοχείο Skiathos Palace, που δεσπόζει και διαθέτει απαράμιλλη θέα στις παραλίες Μάραθα και Κουκουναριές.

Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα, που πλαισιώνεται από αντίστοιχο φωτογραφικό υλικό, το νησί του Παπαδιαμάντη περιγράφεται ως «ελληνικός παράδεισος», που συνδυάζει την έντονη νυχτερινή ζωή με την απόλυτη χαλάρωση και την απομόνωση που πολλοί αποζητούν στις διακοπές τους.

Στις διασημότερες παραλίες ανήκουν τα πολυφωτογραφημένα Λαλάρια, με τους λευκούς βράχους όπου φτάνεις μόνο μέσω θαλάσσης με καραβάκι, η Μπανάνα, η Αγία Ελένη με τη θέα στο Πήλιο, ο Βρωμόλιμνος νούμερο ένα επιλογή της νεολαίας, οι Αχλαδιές -που ενδείκνυνται για οικογένειες με παιδιά- αλλά και η Μεγάλη Αμμος με τα πεντακάθαρα νερά.

Μία από τις ομορφότερες παραλίες των Σποράδων είναι τα Μάραθα, τα οποία είναι και μία από τις δύο παραλίες της Σκιάθου που έχουν βραβευτεί με Γαλάζια Σημαία. Ο πραγματικός παράδεισος, ωστόσο, είναι οι Κουκουναριές, η κορυφαία παραλία του νησιού, επίσης βραβευμένη με Γαλάζια Σημαία, η οποία αποτελεί πόλο έλξης για φυσιολάτρεις από ολόκληρο τον κόσμο.

Το εμβληματικό Skiathos Palace

Κορυφαία πρόταση διαμονής στο νησί το Skiathos Palace, που είναι αυτό ακριβώς που «προδίδει» το όνομά του. «Εν μέσω πανδημίας, σαφώς, δεν θα μπορούσαμε παρά να βάλουμε στο κέντρο του ενδιαφέροντός μας την ασφάλειά μας. Τι καλύτερο λοιπόν, από ένα πολυτελές κατάλυμα με όλες τις ανέσεις το οποίο φέρει πιστοποίηση με το Εθνικό Σήμα «Health First» από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος;», διερωτώνται οι συντάκτες του αφιερώματος.

Το χτισμένο αμφιθεατρικά Skiathos Palace με την απαράμιλλη θέα στα Μάραθα και τις Κουκουναριές τηρεί όλα τα επίσημα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου έναντι του Covid-19, με όσα θα δεις μέσα να σε κάνουν να μένεις -κυριολεκτικά- με το στόμα ανοιχτό, ενώ συμμετέχει και εθελοντικά στο ιδιωτικό σχήμα πιστοποίησης ΤÜV AUSTRIA «CoVid-Shield», θέλοντας να εξασφαλίσει περαιτέρω την υγεία και ασφάλεια πελατών και εργαζομένων.

Στα highlights των υψηλών ποιοτικών υπηρεσιών η παρουσία ειδικά εκπαιδευμένου γιατρού για τη διαχείριση πιθανού ύποπτου κρούσματος αλλά και η ύπαρξη plexiglass στην υποδοχή, τον μπουφέ του εστιατορίου, αλλά και στο mini market των εγκαταστάσεων.

«Αν το επιλέξεις δεν θα χρειαστεί να ανησυχείς για τα καθημερινά σου γεύματα, καθώς η κουζίνα του εστιατορίου του ξενοδοχείου είναι κάτι περισσότερο από καταπληκτική. Φρόντισε να δοκιμάσεις και τα εξαιρετικής ποιότητας κρασιά. Αν, πάλι, ανήκεις σε εκείνους που προτιμούν ελαφριά snacks και μεσημεριανό στην πισίνα, υπάρχει η επιλογή του pool bar με τα παγωμένα κοκτέιλς, τους φρέσκους χυμούς, τα λαχταριστά εδέσματα και τα κυρίως πιάτα, ό,τι πρέπει για μετά τις βουτιές σου. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο από μια πλούσια μακαρονάδα με θέα την πισίνα; Το menu του pool bar έχει πραγματικά ό,τι τραβάει η όρεξή σου», υπογραμμίζεται στο αφιέρωμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου