Γερμανοί δημοσιογράφοι στη Σκόπελο

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-11, 17:49:04
Γερμανοί δημοσιογράφοι στη Σκόπελο

Ειδικό αφιέρωμα στις ομορφιές του νησιού, με έμφαση στον καταδυτικό τουρισμό

 

Με στόχο την ανάδειξη του ναυαγίου «Χριστόφορος» και των άλλων αξιόλογων καταδυτικών σημείων της Σκοπέλου, διοργανώθηκε από την Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου το διάστημα 1 - 8 Ιουλίου δημοσιογραφική επίσκεψη με τη συμμετοχή των έμπειρων Γερμανών δημοσιογράφων Timo Dersch και Christian Meyer, που ειδικεύονται στον καταδυτικό τουρισμό.

Οι συμμετέχοντες εντυπωσιάστηκαν τόσο από τον βαθμό που διατηρείται ακέραιο το ναυάγιο, όσο και από το υποθαλάσσιο οικοσύστημα της Σκοπέλου. Επιπλέον οι δημοσιογράφοι δήλωσαν γοητευμένοι από τις ομορφιές του νησιού του Mamma Mia, την ξεχωριστή φιλοξενία και την ιδιαίτερη τοπική κουζίνα.

Στο πλαίσιο της δράσης αναμένεται πολυσέλιδο αφιέρωμα στο μεγαλύτερο περιοδικό κατάδυσης της Ευρώπης, το Tauchen Magazine που κυκλοφορεί σε Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία και Ολλανδία, ενώ αναμένεται επιπλέον δημοσιότητα σε ένα ακόμη εξειδικευμένο μέσο για τις καταδύσεις.

«Με επιλεγμένες δράσεις επιδιώκουμε να αναδείξουμε κάθε πτυχή του προορισμού, στοχεύοντας ταυτόχρονα σε ταξιδιώτες με ειδικά ενδιαφέροντα», τόνισε η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου, Ιωάννα Ευσταθίου, ενώ ευχαρίστησε θερμά όλες τις τοπικές τουριστικές επιχειρήσεις για τη στήριξή τους με παροχές υπηρεσιών.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
9
=