Προβολή της Σκιάθου από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρουμανίας

Τελευταία ενημέρωση: 2020-07-06, 17:11:47
Προβολή της Σκιάθου από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρουμανίας

Στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Ρουμανίας, πρωταγωνιστεί η Σκιάθος, με αφιερώματα και απευθείας συνδέσεις.

Πρόκειται για το μεγαλύτερο ταξίδι εξοικείωσης Ρουμάνων δημοσιογράφων που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ για τη Σκιάθο, με τη συμμετοχή των πέντε μεγαλύτερων τηλεοπτικών καναλιών της Ρουμανίας Antenna1, Antenna2, Antenna3, RomaniaTv, Kanal D.

Οι δημοσιογράφοι έφτασαν στη Σκιάθο για ένα πρόγραμμα «γνωριμίας» με το νησί, που περιλαμβάνει το γύρο του νησιού, επισκέψεις σε σημαντικά τοπόσημα όπως Μπούρτζι, Πλάκες κα.

Το πρωί του Σαββάτου στις 4 Ιουλίου σε απευθείας σύνδεση έγινε παρουσίαση του προορισμού, από τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα, την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Βόρειων Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη και τον πρόεδρο της Ενωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Αλέξανδρο Ευσταθίου.

Στις δηλώσεις τους εκτός από την αναφορά στη μοναδική ομορφιά του νησιού δόθηκε έμφαση πως η Σκιάθος είναι ανάμεσα στα νησιά με τον υψηλότατο δείκτη ετοιμότητας και αντιμετώπισης της πανδημίας, με το Κέντρο Υγείας να είναι στελεχωμένο περισσότερο από ποτέ, εξοπλισμένο με μοριακό αναλυτή και κάψουλα, με κινητές μονάδες υγείας, με ένα απόλυτα μελετημένο σχέδιο από την πολιτική προστασία, τονίζοντας πως οι επισκέπτες θα έχουν ευχάριστες και ασφαλείς διακοπές. Τέλος ο Δήμαρχος Σκιάθου ευχαρίστησε τον Νίκο Χρυσόπουλο και τα ταξιδιωτικά γραφεία Lichas Club Travel and Tourism και Aero Travel για την διοργάνωση του ταξιδιού.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
8
=