ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σκόπελος: Τελευταίο μπάνιο για 65χρονο παραθεριστή

σκόπελος-τελευταίο-μπάνιο-για-65χρονο-π-8603

Ανασύρθηκε νεκρός από την παραλία Αμπελική

Πανικός στην παραλία της Σκοπέλου χθες το πρωί. Ενας 65χρονος ημεδαπός εντοπίστηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή Αμπελική δίπλα από το λιμάνι. Διερχόμενοι πεζοί ειδοποίησαν άμεσα για βοήθεια το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου και το λιμεναρχείο και υπήρξε άμεσα κινητοποίηση.

Ο 65χρονος ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς αισθήσεις και δυστυχώς λίγη ώρα μετά γιατρός του Κέντρου Υγείας του νησιού διαπίστωνε τον θάνατό του.

Ο άτυχος άνδρας ήταν μόνος για μπάνιο όταν ενδεχομένως αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία. Δεν βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από εκείνον άλλοι λουόμενοι για να τον βοηθήσουν. Πιθανότατα ήταν ήδη νεκρός όταν διερχόμενοι τον είδαν στη θάλασσα να επιπλέει.

Το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου άρχισε να λαμβάνει αμέσως καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη. Απέρριψε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και απέδωσε τον θάνατο σε πνιγμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 65χρονος είχε σπίτι στη Σκόπελο και τα καλοκαίρια παραθέριζε στο νησί.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διαπίστωση των ακριβών αιτιών θανάτου του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου