ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Προτεραιότητα το περιβάλλον

προτεραιότητα-το-περιβάλλον-15642

Λειτουργία εποχικού πυροσβεστικού κλιμακίου στις Κουκουναριές

Προτεραιότητα η προστασία της περιοχής των Κουκουναριών, που αποτελεί μνημείο της φύσης για όλη τη Μεσόγειο και στο πλαίσιο αυτό τέθηκε σε λειτουργία εποχικό πυροσβεστικό κλιμάκιο.

Το κλιμάκιο επιθεώρησε προχθές Παρασκευή ο νέος διοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Σκιάθου Νίκος Γκουτζέλας, ο οποίος μαζί με τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα ενημέρωσε τους επαγγελματίες, που δραστηριοποιούνται στην παραλία των Κουκουναριών. Οπως τόνισε ο διοικητής με τη λειτουργία του εποχικού κλιμακίου αυξάνονται δραστικά τα μέτρα προστασίας στην ευρύτερη περιοχή. Ο δήμαρχος, από την πλευρά του, αφού ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες για την εθελοντική συμμετοχή τους στην πυρασφάλεια, επεσήμανε πως η λειτουργία του κλιμακίου σηματοδοτεί την αρχή σειράς δράσεων για την ανάδειξη και προστασία της μοναδικής αυτής περιοχής.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης Γιάννης Γιαννίτσης, ο προϊστάμενος της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Σκιάθου Βασίλης Ταμπάκης και ο υποδιοικητής του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Νίκος Καρούμπαλης.Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί θερμά για τη λειτουργία του εποχικού κλιμακίου τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά, τον διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος υποστράτηγο Μάριο Αποστολίδη και τον διοικητή των Πυροσβεστικών Δυνάμεων Μαγνησίας Νίκο Μητσογιάννη. «Η δημοτική αρχή θα συνεχίσει σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και την πολύτιμη συμβολή των πολιτών» επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου