ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Εγγραφές νέων μελών

εγγραφές-νέων-μελών-15680

Διευρύνει τη δράση του ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Σκιάθου

Εγγραφές νέων μελών δέχεται ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Σκιάθου, που αναπτύσσει συντονισμένες δράσεις στην κατεύθυνση της προώθησης λύσης των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι υπάρχει η δυνατότητα διαφήμισης καταλυμάτων μέσω της ιστοσελίδας του Συλλόγου, καταχωρώντας τα προσωπικά στοιχεία της επιχείρησης (αριθμό τηλεφώνου, mail κ.λπ.) καθώς και φωτογραφίες του καταλύματος για απευθείας κρατήσεις. Το κόστος εγγραφής ανέρχεται στο ποσό των 30 ευρώ ετησίως.

Το κόστος της καταχώρησης ανέρχεται στο ποσό των 50 ευρώ ετησίως. Τέλος, πληροφορεί τους επαγγελματίες του νησιού πως οποιαδήποτε τοπική επιχείρηση, με οποιασδήποτε μορφής δραστηριότητα (εστίασης, εμπορίου κ.λπ.) μπορεί πλέον να διαφημιστεί μέσω του site του Συλλόγου. Το κόστος της καταχώρησης ανέρχεται στο ποσό των 50 ευρώ ετησίως.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται είτε στο mail του Συλλόγου [email protected], είτε στα τηλέφωνα 6940638527, 6984159261.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου