ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αιφνίδιος θάνατος 47χρονου στο λιμάνι της Σκιάθου

αιφνίδιος-θάνατος-47χρονου-στο-λιμάνι-τ-38569

Αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και κατέρρευσε μπροστά σε πλήθος κόσμου

Πανικός και αναστάτωση το Σάββατο στις 12:20 στο λιμάνι της Σκιάθου. Ημεδαπός ηλικίας μόλις 47 ετών αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και κατέρρευσε σε καφετέρια στο καινούργιο λιμάνι, όπου είχε μεταβεί με ποδήλατο. Παρά τις πρώτες βοήθειες, που παρασχέθηκαν επί τόπου, δεν κατέβη δυνατό να επανέλθει. Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του έχει συγκλονίσει ολόκληρο το νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος είχε μόλις παραγγείλει και πάρει χυμό, όταν αισθάνθηκε ξαφνικά αδιαθεσία και έπεσε από την καρέκλα όπου καθόταν. Εκείνη την ώρα στην παραλία υπήρχε αρκετός κόσμος, ενώ σε κοντινή απόσταση βρισκόταν ο πρώην δήμαρχος Σκιάθου Δημήτρης Πρεβεζάνος που είναι γιατρός και έτρεξε να βοηθήσει. Πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ του Κέντρου Υγείας του νησιού έσπευσε επίσης με γιατρό.

Ομως, μάταιες απέβησαν όλες οι προσπάθειες που καταβλήθηκαν για τη διάσωση. Πλήθος κόσμου παρακολουθούσε με κομμένη την ανάσα το πλήρωμα του ασθενοφόρου να προσπαθεί να επαναφέρει τον άτυχο άνδρα και να μην τα καταφέρνει.

Οπως διαπιστώθηκε, ο 47χρονος φέρεται ότι ήταν ήδη νεκρός όταν κατέφθασε το πλήρωμα του ασθενοφόρου.

Η σορός του μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού όπου διαπιστώθηκε τυπικά ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 47χρονος καταγόταν από την Αστυπάλαια και διατηρούσε επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη όπου διέμενε.

Στη Σκιάθο ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός. Είχε πολλούς φίλους και γι’ αυτό επισκεπτόταν ανά τακτά διαστήματα το νησί.

Για να έρθει σε επαφή με φίλους του βρισκόταν εξάλλου στο νησί του Παπαδιαμάντη όταν συνέβη το μοιραίο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, που έλαβε καταθέσεις και συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια θανάτου του.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου