ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Στη Σκόπελο συνεργείο του ALPHA

στη-σκόπελο-συνεργείο-του-alpha-44301

Σε απευθείας σύνδεση εικόνες του νησιού των Βορείων Σποράδων

Στη Σκόπελο βρίσκεται τηλεοπτικό συνεργείο του ALPHA, καταγράφοντας εικόνες του νησιού και της καθημερινότητας των κατοίκων, αλλά και φυσικές ομορφιές.

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων σε Βόλο και Πήλιο, το τηλεοπτικό συνεργείο του ALPHA με τον δημοσιογράφο Γιώργο Γρηγοριάδη μεταφέρει απευθείας εικόνες από τον παλμό του νησιού μέχρι και αύριο Παρασκευή 12 Ιουνίου.

Η πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου Ιωάννα Ευσταθίου, που έχει αναλάβει την ξενάγηση του τηλεοπτικού συνεργείου με τη βοήθεια συναδέλφων της και επαγγελματιών, σε δήλωσή της αναφέρει: «Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με χαμόγελο, αισιοδοξία με μία ακόμη δράση προβολής που υλοποιεί η Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε στους τηλεοπτικούς δέκτες του έγκριτου καναλιού την ασφάλεια, την ποιότητα και τη θετική αύρα που εκπέμπει ο προορισμός. Καλούμε όλους τους επαγγελματίες να ενισχύσουν την προσπάθειά μας, γιατί πάνω από όλα η Σκόπελος είμαστε εμείς οι ίδιοι οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της».

Υπενθυμίζεται ότι είχαν προηγηθεί γυρίσματα στη Σκιάθο και ακολουθεί ανάλογο πρόγραμμα προβολής και στην Αλόννησο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου