ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Θωρακίζεται» το Κέντρο Υγείας Σκιάθου

θωρακίζεται-το-κέντρο-υγείας-σκιάθ-47513

Δέσμευση του διοικητή της 5ης ΥΠΕ για ενίσχυση με επιπλέον προσωπικό στη διάρκεια επίσκεψης στο νησί

Τη δέσμευση για ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Σκιάθου, ενόψει της θερινής περιόδου, με επιπλέον προσωπικό, ανέλαβε ο διοικητής της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Φώτης Σερέτης, σε επίσκεψή του στο νησί, στη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ μαζί με τον δήμαρχο Σκιάθου Θοδωρή Τζούμα πραγματοποίησαν στο δημαρχείο συναντήσεις με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Γιάννη Ριζοδήμο, τον αντιδήμαρχο Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων Διαμαντή Μαθηνό και τους εκπρόσωπους της Ενωσης Ξενοδόχων Νίκο Λέτσιο και Ειρήνη Κλιτσινιάρη, με αντικείμενο το σχέδιο θωράκισης του Κ.Υ.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο δήμαρχος Σκιάθου υπογράμμισε ότι «στη διάρκεια της συνάντησης επισημάνθηκε ότι υπάρχει πρόβλεψη για όλα, μέσω του προγράμματος που θα εφαρμοστεί, για να αντιμετωπίσουμε κάθε περίπτωση. Τηρώντας τα μέτρα που έχουν ληφθεί και σε συνδυασμό με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί είτε την τρέχουσα εβδομάδα, είτε την επόμενη, όλα θα πάνε καλά». Την ανάγκη ενίσχυσης του Κέντρου Υγείας Σκιάθου με επιπλέον προσωπικό υπογράμμισε από την πλευρά του ο διευθυντής του Κ.Υ. Γιάννης Ριζοδήμος. «Το Κέντρο Υγείας Σκιάθου θα ενισχυθεί κεντρικά από την 5η ΥΠΕ. Δεν γνωρίζουμε μέχρι στιγμής τι περιλαμβάνει το σχέδιο, το οποίο αναμένουμε να μας ανακοινωθεί μέχρι τις 15 Ιουνίου. Το πλαίσιο ετοιμότητας είναι να υπάρχουν περισσότεροι γιατροί στην πρώτη γραμμή καθημερινά» ανέφερε.

Ο διοικητής ενημέρωσε για την πλήρη ετοιμότητα του Κέντρου Υγείας, του προσωπικού, για το έργο και τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρουν στους πολίτες και διαπίστωσε την επάρκεια των μέσων ατομικής προστασίας των επαγγελματιών υγείας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου