ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Με το βλέμμα στην τουριστική σεζόν

με-το-βλέμμα-στην-τουριστική-σεζόν-57592

Συγκρατημένη αισιοδοξία από την πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού Σκοπέλου

Συνεχίζονται οι πυρετώδεις προετοιμασίες ενόψει της θερινής σεζόν, με το έμψυχο δυναμικό των νησιών να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την έναρξη της τουριστικής περιόδου.

Οι επιχειρήσεις εστίασης της Σκοπέλου άνοιξαν στις 25 Μαΐου, με τις πυρετώδεις προετοιμασίες των επιχειρηματιών και επαγγελματιών του τουρισμού να εντείνονται, με αφορμή το άνοιγμα των καταλυμάτων με σημείο αναφοράς τη Δευτέρα 15 Ιουνίου. Παράλληλα, γίνεται η απαραίτητη προεργασία από τον Δήμο με δράσεις και πρωτοβουλίες σε συνεννόηση με τους αρμόδιους φορείς, για την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη θωράκιση των υπηρεσιών στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου.

Αναφορικά με το σκεπτικό της προετοιμασίας της Σκοπέλου, επισημαίνονται τα παρακάτω από την Ιωάννα Ευσταθίου, πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Σκοπέλου:

«Τους τελευταίους μήνες αντιμετωπίζουμε μία επώδυνη κρίση, τη μεγαλύτερη των εποχών, με προεκτάσεις σε κάθε οικονομική δραστηριότητα του νησιού. Ως Σκόπελος με την πειθαρχημένη στάση όλων των κατοίκων, επαγγελματιών και δημοτών, περάσαμε με άριστα όλες τις δύσκολες δοκιμασίες για να είμαστε σήμερα με αξιώσεις ένας προορισμός καθαρός και απρόσβλητος από τον κορονοϊό.

Η επόμενη μέρα θα πρέπει να μας βρει εξίσου υπεύθυνους και αποφασιστικούς, ώστε να τηρήσουμε από εδώ και στο εξής όλα τα προληπτικά μέτρα με ευλάβεια και σοβαρότητα. Καλούμε όλες τις επιχειρήσεις της Σκοπέλου που σχετίζονται με το τουρισμό να αναλάβουν δράση σταδιακά βάσει χρονοδιαγράμματος, με τον επαγγελματισμό και την υπευθυνότητα που τους διακατέχει και ανέκαθεν τους καθιστούσε πρωτοπόρους στον ελληνικό τουρισμό. Ολοι μαζί βαδίζουμε μπροστά για έναν σκοπό, η Σκόπελος να είναι έτοιμη να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιοτικής στάθμης και να προσφέρει ασφαλείς και αξέχαστες διακοπές στους φίλους του προορισμού σε κλίμα αισιοδοξίας, που φέτος το έχουν όλοι μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ», επισημαίνει η κ. Ευσταθίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου