ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σταθερή επικοινωνία με Κύπρο διατηρεί το αεροδρόμιο της Σκιάθου

σταθερή-επικοινωνία-με-κύπρο-διατηρε-57615

Αρχές Ιουλίου η έναρξη των πτήσεων της Cyprus Airways στο αεροδρόμιο της Σκιάθου

Ιδιαίτερα δημοφιλή στους Κυπρίους η Σκιάθος και τα νησιά των Βορείων Σποράδων, που αναμένεται να μονοπωλήσουν και φέτος το ενδιαφέρον τους. Ζεσταίνουν μηχανές τα αεροπλάνα της Cyprus Airways, εν αναμονή της έναρξης των πτήσεων από τις αρχές Απριλίου στο αεροδρόμιο της Σκιάθου.

Η Cyprus Airways ανακοίνωσε το αναθεωρημένο πρόγραμμα πτήσεων για το καλοκαίρι 2020, μετά την ανακοίνωση της Κυπριακής Κυβέρνησης ότι τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου θα ανοίξουν ξανά στις 9 Ιουνίου και με βάση τον κατάλογο των χωρών από τις οποίες η κυβέρνηση επιτρέπει να εκτελούνται πτήσεις. Ο κυπριακός αερομεταφορέας είναι έτοιμος να ξαναρχίσει τις δραστηριότητές του εισάγοντας διάφορα μέτρα για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των επιβατών και των εργαζομένων, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες και οδηγίες από τις τοπικές αρχές υγείας, τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας και τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Αεροπορίας.

Το φετινό καλοκαίρι η Cyprus Airways προγραμματίζει πτήσεις σε 5 αεροδρόμια στην Ελλάδα, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Σκιάθο. Στην Ευρώπη, η Cyprus Airways προσγειώνεται σε δύο κοσμοπολίτικους προορισμούς στην Ελβετία (Ζυρίχη και Γενεύη) και στη Μέση Ανατολή, η εταιρεία θα συνεχίσει τις δραστηριότητές της στο Τελ Αβίβ (Ισραήλ). Οι πτήσεις προς Αθήνα θα ξεκινήσουν στις 9 Ιουνίου και στους υπόλοιπους προορισμούς, αρχές Ιουλίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου