Ενώνουν τις δυνάμεις τους Δήμος και Ενωση Ξενοδόχων Σκιάθου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-05-22, 12:38:12
Ενώνουν τις δυνάμεις τους Δήμος και Ενωση Ξενοδόχων Σκιάθου

«Ο Δήμος Σκιάθου βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους παραγωγικούς φορείς του τόπου γιατί τους ενώνει όλους ένας κοινός στόχος. Το καλό του νησιού. Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι θα τα καταφέρουμε. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και αμεσότητα εργάζεται, ακολουθώντας τις οδηγίες της πολιτείας, για να δημιουργήσει, κατά το μέτρο του δυνατού, ευνοϊκές συνθήκες ώστε να  αντιμετωπίσει την πρωτόγνωρη κατάσταση, που βιώνει η χώρα μας». Αυτό επισημαίνεται από τη δημοτική Αρχή Σκιάθου με αφορμή την συνεργασία της με την Ενωση Ξενοδόχων του νησιού, στο πλαίσιο της τουριστική προβολής.

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Ευστάθιου πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων δήλωσε επεσήμανε: “Αναγνωρίζοντας την κυρίαρχη σημασία του τουρισμού για την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη του νησιού, από κοινού γίνονται συντονισμένες και στοχευμένες ενέργειες, με σκοπό την προβολή της Σκιάθου ως τουριστικό προϊόν και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, ώστε να μην «χαθεί» ολόκληρη η σαιζόν. Οι περιστάσεις μας καλούν όλους ενωμένους να δουλέψουμε για το καλό του νησιού μας ειδικά σε αυτή τη πρωτόγνωρη συγκυρία”,

“Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους τοπικούς φορείς, μεταξύ αυτών η Ένωση Ξενοδόχων Σκιάθου. Με στόχο την ενίσχυση της εικόνας της Σκιάθου ο Δήμος συμπράττει με την Marketing Greece για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος και του ιδιαίτερου χαρακτήρα του νησιού. Οφείλουμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, στον αγώνα αυτό, για την αντιμετώπιση της πρωτόγνωρης αυτής κρίσης όπου δεν περισσεύει κανείς”, δήλωσε ο Θοδωρής Τζούμας Δήμαρχος Σκιάθου.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=