ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ψευδείς οι καταγγελίες για τη βία, λέει ο 53χρονος

ψευδείς-οι-καταγγελίες-για-τη-βία-λέει-72709

Δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα η καταγγελία 40χρονης στη Σκόπελο για επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, σύμφωνα με τον 53χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Η 40χρονη είχε καταγγείλει στην Αστυνομία την περασμένη Πέμπτη ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της την άρπαξε από τον λαιμό μπροστά στα μάτια των συναδέλφων της και της προκάλεσε κακώσεις.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και διατάραξη οικιακής ειρήνης, όμως εκείνος υποστηρίζει ότι οι ισχυρισμοί δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σε επιστολή του στην εφημερίδα για την αποκατάσταση της αλήθειας για το καταγγελλόμενο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, ο 53χρονος αναφέρει ότι αυτές οι πράξεις είναι ισχυρισμοί της εν διαστάσει συζύγου του και υποστηρίζει ότι αυτό θα αποδειχθεί στα δικαστήρια.

Επικαλούμενος τη σύλληψή της για εξύβριση μετά από καταγγελία του την ίδια μέρα λέει ότι η αλήθεια των γεγονότων θα αποδειχθεί δικαστικά.

Επισημαίνεται ότι τόσο για την καταγγελία της 40χρονης όσο και για την καταγγελία του εν διαστάσει συζύγου της θα διεξαχθεί δίκη μετά τη συσχέτιση των υποθέσεων εκτός αν στην πορεία κινηθεί διαδικασία διαμεσολάβησης. Αμφότεροι θα δικαστούν σε ρητή δικάσιμο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου