ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Γνωριμία με το Skiathos Palace σε τηλεοπτικά πλάνα του Mega

γνωριμία-με-το-skiathos-palace-σε-τηλεοπτικά-πλάνα-75481

Σημείο αναφοράς για την Σκιάθο και τις Βόρειες Σποράδες, γενικότερα, το εμβληματικό ξενοδοχείο «Skiathos Palace», που πρωταγωνίστησε στα πλάνα τηλεοπτικού συνεργείου του Mega, στο πλαίσιο οδοιπορικού σε τουριστικά νησιά, συμπεριλαμβανομένης της Σκιάθου.

Το συνεργείο του Mega και η δημοσιογράφος Βελίκα Καραβάλτσιου τράβηξαν πλάνα από το εμβληματικό «Skiathos Palace» όπου τους υποδέχτηκε ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου Λάμπρος Σανιδάς.

Οπως ανέφερε ο ίδιος στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ «υπάρχουν κρατήσεις από διάφορες χώρες του εξωτερικού για Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και είμαστε έτοιμοι να υποδεχτούμε τουρίστες από κάθε γωνιά της γης, σύμφωνα, πάντα, με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται».

Παράλληλα σημείωσε ότι: «Θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι. Γνωρίζουμε ότι το καλοκαίρι δεν θα είναι σίγουρα το καλύτερο, αλλά θέλουμε να είμαστε αισιόδοξοι για τους μήνες που θα λειτουργήσει η σεζόν».

Στο μεταξύ, το ξενοδοχείο Skiathos Palace ετοιμάζεται να λειτουργήσει στις αρχές Ιουλίου με ένα πλήρες επιχειρησιακό σχέδιο, αντιμετωπίζοντας τη νέα πραγματικότητα με θετική προοπτική. Οπως επισημαίνει ο κ. Σανιδάς «από όποιες χώρες επιτραπεί, θα δεχτούμε τουρίστες».

Το Skiathos Palace, ένα από τα πιο γνωστά και πολυτελή ξενοδοχεία των Σποράδων, με αναβαθμισμένο προφίλ, υιοθετεί ολοκληρωμένο προληπτικό σύστημα, που θα λειτουργεί σαν καθημερινή ασπίδα για την υγεία και ασφάλεια όλων, δημιουργώντας ένα δίχτυ ασφαλείας σχεδιασμένο σύμφωνα με τα νέα επιστημονικά και τεχνικά δεδομένα που διαμορφώνονται από τους εθνικούς και διεθνείς φορείς.

Με συγκεκριμένο πλάνο για πιο εντατικούς και στοχευμένους καθαρισμούς και απολυμάνσεις σε δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους, με υλοποίηση και πιστή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε όλους τους χώρους εστίασης, πιο εκπαιδευμένο προσωπικό και πιο ενημερωμένη διοίκηση, το «Skiathos Palace» προετοιμάζεται να ανοίξει τις πύλες του, με θετική διάθεση για το μέλλον.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου