ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Δωρεάν wifi στη Σκόπελο

δωρεάν-wifi-στη-σκόπελο-76931

Εγκαταστάθηκε το σύστημα με πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής

Την ολοκλήρωση της εγκατάστασης συστήματος δωρεάν wifi για τους κατοίκους του νησιού και τους επισκέπτες, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης, με διαδικτυακή ανάρτηση.

Σε πρώτη φάση εγκαταστάθηκαν στην παραλία της Σκοπέλου στον Αγνώντα στο Ελιος στη Γλώσσα και το Λουτράκι, ενώ άμεσα, μετά την επίλυση κάποιων τεχνικών προβλημάτων, θα εγκατασταθούν στον Πάνορμο και στον Στάφυλο. Σε ανάρτησή του ο κ. Περίσσης αναφέρει: «Σκοπός μας να επεκτείνουμε το δίκτυο έτσι ώστε να καλύψουμε το σύνολο των οικισμών, και όχι μόνο χωρικά, στο εύρος των 200m.

Η αρχή έγινε. Το νησί μας σταδιακά περνάει σε άλλη εποχή. Σε σύντομο χρόνο σε συνεργασία με την cosmote θα γίνουν επίσης αλλαγές στα ΚΑΦΑΟ και θα μετατραπούν από αναλογικά σε ψηφιακά ώστε οι ταχύτητες στο internetκαι στη Σκόπελο από 24αρες να γίνουν 200ερες. Ολοι καταλαβαίνουμε τη σημαίνει αυτό για την εξυπηρέτηση μας ως πολίτες και ως επιχειρήσεις» υπογραμμίζει ο δήμαρχος. Στην ίδια ανάρτηση ο δήμαρχος εκφράζει ευχαριστίες ιδιαιτέρως « στον Κώστα Αμπελάκια χωρίς τον οποίο πολύ δύσκολα θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε τη συγκεκριμένη δράση» επισημαίνεται στην ίδια ανάρτηση. Οσοι επιθυμούν να το αξιοποιήσουν, έχει τον κωδικό WiFi 4EU Dimos Skopelou.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου