ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Κοινωνική δομή στη Σκιάθο

κοινωνική-δομή-στη-σκιάθο-77305

Υπηρεσίες στήριξης των κατοίκων που αντιμετωπίζουν προβλήματα

Στη σύσταση κοινωνικής δομής για την παροχή υπηρεσιών κοινωνικής στήριξης προς όλους τους κατοίκους προχώρησε η δημοτική αρχή Σκιάθου, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Σκιάθου.

Η δομή στελεχώθηκε από κοινωνική λειτουργό και η σύστασή της βασίστηκε στην οδηγία της προστασίας των ευπαθών ομάδων από την διασπορά του κορονοϊού.

Οι υπηρεσίες αφορούν σε υποστήριξη ατόμων και οικογενειών που αντιμετωπίζουν κάθε είδους κοινωνικές δυσκολίες όπως μακρόχρονη ανεργία, αναπηρία, σοβαρά χρόνια ή μη προβλήματα υγείας, κ.ά.

Για προγραμματισμό συνάντησης με την Κοινωνική Λειτουργό ή για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες, οι πολίτες μπορούν να απευθυνθούν στο 24273-50135 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00-17:00, καθώς και μέσω της εφαρμογής του Δήμου Σκιάθου Cityapp.

Μέσα από τη δομή με διακριτικότητα και σεβασμό, έγινε πρόσφατα διανομή τροφίμων, σε ευπαθείς οικογένειες του Δήμου.

Τον συντονισμό της όλης δράσης έχει η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος κοινωνικής αλληλεγγύης Σταματίνα Χονδρονικολή, με τη συμμετοχή της κοινωνικού λειτουργού και του αρμόδιου υπαλλήλου του Γεώργιου Τσάμτσα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου