ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αναβολή λόγω πανδημίας

αναβολή-λόγω-πανδημίας-86177

Μετατέθηκε για την ερχόμενη χρονιά το Skiathos Palace Cup

Αναβλήθηκε το Skiathos Palace Cup που είχε προγραμματιστεί αρχικά στις αρχές Μαΐου στις Κουκουναριές Σκιάθου, στην παραλία που εκτείνεται μπροστά από το εμβληματικό ξενοδοχείο Skiathos Palace.

Ο ιστιοπλοϊκός αγώνας τύπου Match Racing, με διοργανωτές τον ναυτικό όμιλο Σκιάθου και την Περιφέρεια Θεσσαλίας και μεγάλο χορηγό το πολυτελές ξενοδοχείο Skiathos Palace Hotel, επρόκειτο να πραγματοποιηθεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά. Λόγω της πανδημίας, αποφασίστηκε η αναβολή της διοργάνωσης για την ερχόμενη χρονιά.

Από την περσινή χρονιά ο αγώνας της Σκιάθου είναι ένας ακόμη σταθμός του Hellenic Match Racing Tour, πληροί όλες τις προϋποθέσεις που ορίζει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας (ISAF) και μετρά στην παγκόσμια κατάταξη του Match Racing, ενώ είναι αναγνωρισμένος από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, γεγονός που αυξάνει την επικοινωνιακή δυναμική του αγώνα. Επίσης από το 2018, ο αγώνας υπάρχει στην πετυχημένη πλατφόρμα SPORTSTRAVELLER76, που προωθεί αγώνες στο εξωτερικό.

Το SKIATHOS PALACE CUP κάθε χρόνο αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Θαυμάσιες εικόνες από τις αναμετρήσεις στη θάλασσα, κολύμπι και θαλάσσια σπορ στην παραλία, παρέα με κύκνους, χαμόγελα από τα πάρτι και τις παράλληλες εκδηλώσεις. Tο 2019 ο αγώνας βραβεύτηκε με το Sail Green or GO Home Αward για τη συμμετοχή του στην πολύχρονη και πολυεπίπεδη οικολογική δράση της Σκιάθου. Επίσης από τον οργανισμό SAILORS FOR THE SEA, έχει χαρακτηριστεί ως μία «Καθαρή Ιστιοπλοϊκή Διοργάνωση» (Clean Regatta) στην κατηγορία BRONZE.Στη Σκιάθο των χιλιάδων χρόνων ναυτικής παράδοσης ξεκίνησε μια διοργάνωση που πλέον γίνεται θεσμός, γιατί συνδυάζει απαράμιλλης ομορφιάς φυσικό τοπίο με πολύ ενδιαφέρουσα ιστιοπλοϊκή δράση και διασκέδαση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου