ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Κατασκευή διυλιστηρίου στη λιμνοδεξαμενή του Πανόρμου Σκλοπέλου

κατασκευή-διυλιστηρίου-στη-λιμνοδεξ-103546

Εργο πνοής για τη Σκόπελο η κατασκευή διυλιστηρίου στη λιμνοδεξαμενή Πανόρμου με δίκτυα μεταφοράς και όλους τους αυτοματισμούς, προϋπολογισμού 1.905.880 ευρώ, που εντάσσεται στις προτάσεις έργων της Περιφέρειας προς το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

Στο έργο περιλαμβάνονται η μονάδα υδροληψίας, η οποία αποτελείται από τον αγωγό τροφοδοσίας εξοπλισμένο με δικλείδα απομόνωσης, η δεξαμενή υποδοχής του ακατέργαστου νερού ωφέλιμου όγκου 100 m3, που θα κατασκευαστεί από οπλισμένο σκυρόδεμα, τέσσερις υποβρύχιες αντλίες παροχής νερού με σύστημα ανέλκυσης που θα τοποθετηθούν στη δεξαμενή.

Επίσης το έργο περιλαμβάνει δυο ανοξείδωτους υδραυλικούς συλλέκτες, δυο υδραυλικά δίκτυα τροφοδοσίας των φίλτρων, δύο ηλεκτρομαγνητικά παροχόμετρα, μια προκατασκευασμένη μεταλλική κυλινδρική δεξαμενή χωρητικότητας 500 m3.

Η μονάδα διύλισης αποτελείται από δύο πλήρη αυτοκαθαριζόμενα φίλτρα βαρύτητας, δύο φυσητήρες υποβοήθησης της αντίστροφης πλύσης την βάση στήριξης των δυο φίλτρων, το δίκτυο της αντίστροφης πλύσης και υδραυλικά δίκτυα μεταφοράς του νερού.

Η μονάδα μεταφοράς του διυλισμένου νερού αποτελείται από τον αγωγό τροφοδοσίας εξοπλισμένο με δικλείδα απομόνωσης, δυο υποβρύχιες αντλίες, ανοξείδωτο υδραυλικό υδραυλικό συλλέκτη και υδραυλικό δίκτυο τροφοδοσίας του δικτύου.

Η μονάδα ηλεκτροδότησης και αυτόματου ελέγχου αποτελείται από τον ηλεκτρικό πίνακα κίνησης όλου του εξοπλισμού και τη διασύνδεση με τη ΔΕΗ, τις καλωδιώσεις για τα ρεύματα ισχύος, τις καλωδιώσεις για τα ασθενή ρεύματα, τα όργανα ελέγχου όλης της διεργασίας και το σύστημα αυτομάτου ελέγχου με PLC.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου