ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Μήνυμα σε μπουκάλι ξεβράστηκε στη Σκιάθο

μήνυμα-σε-μπουκάλι-ξεβράστηκε-στη-σκι-108189

Ξεβράστηκε στην ακτή Αχλαδιές της Σκιάθου και το περιεχόμενο έγινε viral

Μπροστά σε έκπληξη βρέθηκαν τρεις φίλοι από τη Σκιάθο όταν βρέθηκαν προχθές στην παραλία Αχλαδιές για βόλτα, με το μήνυμα που βρήκαν σε μπουκάλι να κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Περπατώντας στην άμμο, το βλέμμα τους έπεσε πάνω σε μπουκάλι που έπαιρναν και έφερναν τα κύματα προς την ακτή και κάποια στιγμή σφηνώθηκε στον βράχο. Οταν πλησίασαν είδαν πως περιείχε σημείωμα.

«Ηταν ένα μικρό μπουκάλι από τσίπουρο και μέσα είχε ένα κομμάτι χαρτί τυλιγμένο σε ρολό. Το ανοίξαμε και το διαβάσαμε, ερχόταν από τα Βατερά της Λέσβου», ανέφερε στο ethnos.gr, ο Νίκος Τζούμας που το βρήκε, μαζί τον Θοδωρή Τζούμα και τον φίλο τους Σάκη Ζλατούδη. Το σημείωμα έγραφε: «Με αγάπη από Βατερά Μυτιλήνης – Απρίλιος 2020 Καραντίνα, Γιώργος – Λυδία,/ Ειρήνη στον Κόσμο», ενώ είχε σχεδιασμένη και μια καρδιά.

Οπως φαίνεται, ένα ζευγάρι ή δυο αδέρφια ή δυο φίλοι από τα Βατερά έγραψαν το σημείωμα, το έκλεισαν στο μπουκάλια και το πάταξαν στη θάλασσα. Το μπουκάλι «ταξίδεψε» σχεδόν 130 ναυτικά μίλια από τη Λέσβο μέχρι τη Σκιάθο και ξεβράστηκε στην ακτή Αχλαδιές, στον δρόμο προς τις Κουκουναριές. Οι τρεις φίλοι κοινοποίησαν το θέμα στα μέσα ενημέρωσης της Λέσβου και τώρα αναζητούν το ζευγάρι που έγραψε το μήνυμα για να τους προσκαλέσουν το καλοκαίρι στο νησί τους. «Θέλουμε τόσο πολύ να εντοπίσουμε τον Γιώργο και τη Λυδία και να τους καλέσουμε στη Σκιάθο. Ήταν πολύ ωραία αυτή η κίνησή τους και μας συγκίνησε. Μας θύμισε την ταινία και το τραγούδι Message in a Bottle, αλλά και τόσες ενδιαφέρουσες ιστορίες που έχουν δει το φως σε όλο τον κόσμο», συμπληρώνει ο Νίκος Τζούμας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου