ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Κοινωνική ευαισθησία: Μεγάλη δωρεά του Skiathos Palace

κοινωνική-ευαισθησία-μεγάλη-δωρεά-το-135816

Οι αδερφοί Δερβένη προσέφεραν είδη απολύμανσης, μάσκες και γάντια στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου

Γνωστή είναι η κοινωνική ευαισθησία των ιδιοκτητών του εμβληματικού ξενοδοχείου Skiathos Palace, που μεταφράζεται σε σειρά πρωτοβουλιών στήριξης του νησιού. Μια ακόμη συγκινητική πρωτοβουλία ανέλαβαν οι αδερφοί Δερβένη, ενισχύοντας γενναιόδωρα το Κέντρο Υγείας Σκιάθου και τους διασώστες του ΕΚΑΒ με αναγκαίο για τη συγκεκριμένη περίοδο ιατρικό υλικό.

Οι ιδιοκτήτες του Skiathos Palace εξασφάλισαν μεγάλες ποσότητες αντισηπτικών επιφάνειας και χεριών, μάσκες προστασίας προσώπου, γάντια προστασίας χεριών, θερμόμετρο υπερύθρων, μαζί με πλήρως εξοπλισμένο σάκο πρώτων βοηθειών μετά από εκτενή αναζήτηση στην αγορά.

«Είναι τιτάνια η προσπάθεια που κάνει το Κέντρο Υγείας Σκιάθου. Οι εργαζόμενοι, ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και διασώστες, πρέπει να είναι προστατευμένοι και όταν πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχει έλλειψη σε αυτά τα είδη, τα προμηθευτήκαμε για να τα προσφέρουμε» ανέφερε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Αρης Δερβένης, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Skiathos Palace. Παράλληλα κατέστησε σαφή την πρόθεση συνέχισης της ίδιας πρωτοβουλίας, για να καλυφθούν βασικές ανάγκες του Κέντρου Υγείας Σκιάθου σε κρίσιμη περίοδο.

«Είμαστε σε επικοινωνία με τους φορείς και εάν χρειαστεί θα ακολουθήσουν και δεύτερη και τρίτη παραγγελία» υπογράμμισε ο κ. Δερβένης.

Σε εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για όλους, οι ιδιοκτήτες του Skiathos Palace στηρίζουν έμπρακτα το νησί, ενισχύοντας κατ’ επανάληψη το Κέντρο Υγείας και την ίδια τη Σκιάθο, χάρη στις γενναιόδωρες δωρεές τους.

Στην επιστολή, που κοινοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, υπογραμμίζεται ότι «στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας μας ιδιοκτήτριας και διαχειρίστριας του ξενοδοχειακού συγκροτήματος Skiathos Palace είμαστε διατεθειμένοι να καλύψουμε της ανάγκες σε είδη προσωπικής προστασίας του προσωπικού του ΚΥ Σκιάθου και των διασωστών του ΕΚΑΒ Σκιάθου για όλη τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας. Ηδη σας αποστείλαμε την πρώτη παραγγελία και σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας».

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου