Κοντέινερ για εξέταση υπόπτων κρουσμάτων κορονοϊού στο Κ.Υ. Σκιάθου

Τελευταία ενημέρωση: 2020-03-24, 15:01:36
Κοντέινερ για εξέταση υπόπτων κρουσμάτων κορονοϊού στο Κ.Υ. Σκιάθου

Στην παραχώρηση κοντέινερ στο Δήμο Σκιάθου τη Διοίκηση της Fraport-Ελλάς, το οποίο τοποθετήθηκε στον προαύλιο χώρου του Κέντρου Υγείας του νησιού, για την εξέταση υπόπτων κρουσμάτων κορονοϊού.

Για την παραχώρηση του κοντέινερ, η Δημοτική Αρχή εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τη Διοίκηση της Fraport-Ελλάς και ειδικότερα τον Γιάννη Παπάζογλου CCM της Fraport-Ελλάς και τον Στέφανο Λαμπρόπουλο Διευθυντή του αεροδρομίου της Σκιάθου.

Επιπλέον, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της «Η Δημοτική Αρχή, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρμόδιες Αρχές, και με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και τη Δημόσια Υγεία, στοχεύοντας στην αποτροπή μετάδοσης του ιού εφαρμόζει ένα μεθοδικό και συντονισμένο σχέδιο για την προστασία των πολιτών. Τα μέτρα που λαμβάνονται είναι προληπτικά και σε συνάρτηση, πάντα, με τις οδηγίες της πολιτείας και της επιστημονικής κοινότητας. Τούτες τις ώρες, είναι απολύτως αναγκαίο να τηρήσουμε όλοι υπεύθυνη στάση, προστατεύοντας τον εαυτό μας, τους συνανθρώπους μας, το κοινωνικό σύνολο. Ακολουθούμε πιστά τις οδηγίες! Δεν φοβόμαστε - προστατευόμαστε! Μένουμε σπίτι!».

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=