ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Καταγγελίες της Λαϊκής Συσπείρωσης Σκιάθου για αγωγούς του νησιού

καταγγελίες-της-λαϊκής-συσπείρωσης-σ-161236

Καταγγελίες και ερωτήματα για περιβαλλοντικά ζητήματα διατυπώνει η Λαϊκή Συσπείρωση Σκιάθου, καλώντας τη δημοτική αρχή και τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Σκιάθου να πάρουν θέση.

Στην ανακοίνωση της ΛΑΣ Σκιάθου, που πλαισιώνεται από το ανάλογο φωτογραφικό υλικό, γίνεται μεταξύ άλλων λόγος για «αγωγούς με άγνωστο και ενδεχομένως επικίνδυνο περιεχόμενο για τη δημόσια υγεία στη λίμνη Αγίου Γεωργίου. Αληθεύει ότι γνωρίζει προσωπικά ο δήμαρχος το πρόβλημα στην περιοχή; Στην παραλία της Τζανεριάς αγωγός ήρθε στην επιφάνεια λόγω της πρόσφατης κακοκαιρίας. Τι αδειάζει αυτός ο αγωγός στη θάλασσα; Ο αγωγός στα Αμπελάκια που αποδεδειγμένα με στοιχεία, που ο δήμαρχος αλλά και πολίτης μάς έφεραν στη δημοσιότητα, εδώ και πολλούς μήνες γνωρίζουμε ότι είναι λύματα, έχει ελεγχθεί;» αναφέρεται στο έγγραφο.

Στο μεταξύ, επισημαίνεται ότι η ΛΑΣ θα θέσει τα παραπάνω θέματα με ερώτηση που θα καταθέσει στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το ίδιο θα κάνει και στην Περιφέρεια, καθώς έχει δρομολογηθεί ερώτηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου