ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Σφοδρή αντιπαράθεση στη Σκιάθο

σφοδρή-αντιπαράθεση-στη-σκιάθο-172902

Aνακοίνωση της μείζονος αντιπολίτευσης, μετά την ακύρωση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για τη συγκοινωνία

Μύδρους κατά της δημοτικής αρχής εξαπολύει η μείζονα μειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο Σκιάθου με αφορμή το θέμα της συγκοινωνίας Σκιάθου – Κουκουναριών, διαμηνύοντας: «Θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για το συμφέρον όλου του νησιού».

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η παράταξη του Νίκου Πλωμαρίτη «Σκιάθος ενωμένη», μετά την ακύρωση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου Σκιάθου από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση για παράταση της σύμβασης μέχρι τις 30 Οκτωβρίου, στηλιτεύει τη στάση του δημάρχου Θοδωρή Τζούμα.

Οπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων: «Το να πιστεύεις στον εαυτό σου είναι θεμιτό. Το να θες όμως να γίνεται το δικό σου χωρίς να υπολογίζεις τις συνέπειες της αλαζονείας σου σε βάρος ενός ολόκληρου νησιού είναι αθέμιτο. Θεμιτό είναι επίσης το να πυροβολείς τα πόδια σου.

Αθέμιτο όμως είναι να πυροβολείς τα πόδια των άλλων για να αναδειχτείς ικανοποιώντας το «εγώ» σου», κατηγορώντας τον δήμαρχο ότι «δεν σκέφτεται ούτε την οικονομία του νησιού, τις επιχειρήσεις που θα πληγούν, ούτε την εξυπηρέτηση κατοίκων και τουριστών».

Στην ίδια ανακοίνωση η παράταξη του Νίκου Πλωμαρίτη στρέφει τα βέλη εναντίον του δημάρχου μετά την ακύρωση της απόφασης του δημοτικού συμβουλίου για το συγκεκριμένο θέμα, καταγγέλλοντάς τον ότι: «Θέλει να ενισχύσει τον στρατό του με 22 δημοτικούς υπαλλήλους με τη λειτουργία από τον ίδιο της μικροσυγκοινωνίας.

Προϋπολόγισε γι’ αυτό έσοδα 300 χιλιάδες ευρώ και έξοδα 615 χιλιάδες

Ποιος άνθρωπος που έχει έστω και λίγο ασχοληθεί με το επιχειρείν θα ξεκινούσε μια τέτοια δραστηριότητα; Ουδείς» επισημαίνεται.

Στην ίδια ανακοίνωση, η μείζονα μειοψηφία καθιστά σαφές: «Εμείς ώριμα και ψύχραιμα θα συνεχίζουμε τις προσπάθειες ώστε να περάσει η αρμοδιότητα της μικροσυγκοινωνίας άγονων γραμμών στον Δήμο. Επιδιώκουμε μόνιμη λύση του θέματος. Με αυτόν τον τρόπο ο Δήμος θα μπορεί να διαχειριστεί ελεύθερα μια από τις σημαντικότερες υπηρεσίες με γνώμονα μόνο το καλό των κατοίκων και των επισκεπτών. Λέγοντας καλό εννοούμε την οικονομικότερη, αρτιότερη και βιώσιμη λύση που θα προκύψει από οικονομοτεχνικές μελέτες.

Οπως δεσμευτήκαμε προεκλογικά, θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για το συμφέρον όλου του νησιού. Εμείς ως παράταξη θα σταθούμε στο συμβούλιο με αποφάσεις που θα στηρίζουν τα οικονομικά συμφέροντα του Δήμου και θα αξιοποιούν τα έσοδά του για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής όλων των Σκιαθιτών και όχι των συγγενών, συμβούλων και ψηφοφόρων μας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου