ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Αναβάθμιση αθλητικών εγκαταστάσεων στη Σκιάθο

αναβάθμιση-αθλητικών-εγκαταστάσεων-179755

Αλλάζει όψη το στάδιο του νησιού, με παρεμβάσεις από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ»

Αναβαθμίζονται οι αθλητικές εγκαταστάσεις του σταδίου του Δήμου Σκιάθου, που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» με συνολικό προϋπολογισμό 742.915 ευρώ.

Ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος υπέγραψε στις 27 Φεβρουαρίου την απόφαση για την ένταξη στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» του έργου που περιλαμβάνει προμήθεια και εγκατάσταση συνθετικού πολυουρεθανικού τάπητα ταρτάν σε στίβο 6 διαδρομών σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γ.Γ.Α. και της διεθνούς Ομοσπονδίας στίβου I.A.A.F καθώς και προμήθεια – εγκατάσταση συνθετικού (τεχνητού) χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς ποδοσφαίρου.

Παράλληλα η Δημοτική Αρχή θα δρομολογήσει έργα για τη συνολική αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων με σημαντικές παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα, όπως βελτίωση περίφραξης και φωτισμού, κερκίδες, και περαιτέρω αναβάθμιση του κλειστού γυμναστηρίου και του περιβάλλοντα χώρου.

«Από την πρώτη στιγμή ως νέα Δημοτική Αρχή θέσαμε ως στόχο την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, σε αυτό το πλαίσιο κινηθήκαμε με ταχύτητα κι εργαστήκαμε μεθοδικά, καταθέτοντας έναν πλήρη φάκελο για τη διεκδίκηση κι εν τέλει την εξασφάλιση μέσα από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ», σημαντικών κονδυλίων» δήλωσε ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας. Παράλληλα, υπογράμμισε την καταλυτική συμβολή της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Σκιάθου, και ιδιαίτερα του μηχανικού Χρήστου Σταματίου για τη σύνταξη των τεχνικών δελτίων, ενώ κατέστησε σαφές ότι η Δημοτική Αρχή έχει διεκδικήσει δυναμικά την ένταξη έργων, σε όλες τις προσκλήσεις του «Φιλόδημος ΙΙ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου